Pietenpost!!!

Wat ik nou weer mee maakte. Ik liep van de week met mijn hond op het strand en kan mij ogen soms niet geloven, ongelooflijk wat zonde om al dat rondzwervende afval te zien. Het waait de zee in, vogels en vissen gaan er soms gewoon dood van.

Dus ik leer mijn hond samen met mij een beetje opruimen en toen ik mijn afvaltasje al half vol had kwam mijn hond met een plastic flesje aan. Ik zei ‘goed zo, goed gedaan’ en wilde het in mijn tasje doen. Toen zag ik echter dat er een briefje in zat. Ik was toch wel nieuwgierig en heb het opengemaakt en gelezen. Er stond een belangrijk bericht op en ik wil het graag met jullie delen.

Lieve kinderen en coaches van Dubbel Zes. Hier een brief van Piet, je hoort hem wel maar ziet hem niet. Ik zit hier midden op zee met Sint en alle anderen pieten en dacht ik heb hier geen wifi dus stuur ik maar een briefie. Want als de wind zo gunstig blijft zijn we over een kleine 2 weken al bij al die lieve kindertjes in Nederland. 

Op het verlanglijstje van de Sint staat dat hij heel graag weer een bezoek aan de Zeshoek brengt want daar worden we altijd zo gastvrij ontvangen. Je begrijpt dat de pieten dat ook helemaal niet erg vinden want we kunnen altijd lekker kattenkwaad uithalen met de sportieve kinderen bij Dubbel Zes.

Dus we willen jullie vragen of we zaterdag 24 november op bezoek mogen komen. Kangoeroetjes, kindjes van de D2, E en F jullie worden om 15u verwacht en rond 18u mogen jullie weer opgehaald worden. Ouders mogen om 16:15 ook in de kantine komen om de pieten een hand te geven. Geef even aan je coaches door of je er bij bent, wij pieten hopen van wel natuurlijk!

Vrolijke pepernootgroetjes vanaf de stoomboot en als ik weer wifi heb horen jullie nog van me.

Groetjes van de afsprakenpiet.

Nou je begrijpt ik ben snel met de brief naar huis gegaan om dit goede nieuws via de AC aan jullie door te laten geven. Als ik nog een keer wat vind met mijn hond laat ik het natuurlijk aan jullie weten. Maar misschien kan Piet straks weer gewoon appen als hij in de buurt van het vasteland komt.

Groetjes Ilonka