Dankwoord namens de familie van Ronan van der Heijden

Wij willen Dubbel Zes bedanken voor de aandacht die aan het overlijden van Ronan is gegeven en de blijken van medeleven die we van veel leden en voormalige teamgenoten van Ronan hebben ontvangen.

Het is krap een jaar geleden dat we het verschrikkelijke nieuws kregen dat bij Ronan een tumor in zijn rug was aangetroffen. Hij heeft moedig en optimistisch 10 maanden lang weerstand geboden aan de slopende ziekte, die op 5 oktober zo vroegtijdig een eind aan zijn leven heeft gemaakt.Wij missen Ronan elke dag. Ons verdriet is immens.

Wij kijken terug op een mooie periode die Ronan bij Dubbel Zes heeft gehad. Vanaf de welpjes heeft hij met veel plezier korfbal geleerd en gespeeld en deelgenomen aan andere activiteiten, zoals het zomerkamp, de playbackshow, het schutterstoernooi, etc.


wij koesteren deze mooie herinneringen en bedanken iedereen van Dubbel Zes die dit alles mogelijk hebben gemaakt.

Carmel, Henk, Killian en Liam van der Heijden