Houd de zalen netjes

Deze week zijn de trainingen in de zaal ook voor de jeugdploegen weer begonnen en dit weekend ook de wedstrijden. Natuurlijk is het goed als jij voor na de training of tijdens de wedstrijd wat te eten of drinken meeneemt, maar zorg ervoor dat alle troep ook weer wordt opgeruimd.

Ieder jaar blijkt weer dat er enorm veel troep in de zalen blijft liggen. Met name rond de reservebanken en de plek waar de tassen staan is het soms echt een zooitje. Uiteraard begrijpen we dat er tijdens een wedstrijd meestal geen tijd is om even rustig naar een prullenbak te lopen, maar in de rust kom je onderweg naar de kleedkamer meerdere prullenbakken tegen. Ook na de wedstrijd lijkt het ons geen probleem om even een prullenbak op te zoeken.

Wij verwachten van iedereen dat hij of zij zijn eigen flesjes, mandarijnenschillen, stukken gebruikt tape en alle andere zooi achter zijn of haar kont opruimt, maar houd elkaar ook in de gaten. Help iemand even herinneren als die zijn of haar afval na de wedstrijd vergeet of raap eens een flesje op die niet van jou was, dan doet iemand anders dat misschien ook eens voor jou.

En kijk na de wedstrijd of training, wanneer je met z'n allen weer vertrekt, nog even alle troep van jouw team helemaal is opgeruimd. Laat het niet liggen voor degenen die als laatste trainen of spelen.

Namens de TC en JTC alvast bedankt!