Bedankt, namens Sint en Piet + de foto's

Wow, wat was het een mooi feest afgelopen zaterdag! Graag willen we jullie superhartstikkevet bedanken voor de leuke middag die we ook dit jaar weer bij Dubbel Zes hadden. Wat was het gezellig al die bekende gezichtjes van jullie weer te zien, ik denk dat het er zomaar 20 waren, misschien nog wel meer ook.

We konden jullie al horen zingen aan het begin van de straat! Gelukkig was de Sint zo slim geweest drie pieten mee te nemen zodat we lekker veel tijd met jullie konden doorbrengen. Ik moet wel zeggen dat alledrie de pieten zere billen hadden aan het eind van de middag, ze hadden geen billenkoek gekregen met de roe maar je raadt het al... we zijn met een dikke krak door de stoelen gezakt. Misschien moeten we voortaan toch wat minder pepernoten eten en net als jullie wat meer gaan sporten. Gelukkig was de stoel van de Sint wel stevig genoeg en tjonge jonge wat was de stoel weer mooi versierd door jullie zeg. Omdat jullie (bijna) het hele jaar zo lief zijn geweest hadden we allemaal kadootjes voor jullie meegenomen natuurlijk en ook nog wat lekkers want een chocoladeletter hadden jullie wel verdiend. Wij vonden het weer zo gezellig dat we volgend jaar heel graag terugkomen in jullie mooie kantine. Blijf je netjes gedragen, doe je best op school, goed luisteren thuis en wie weet doe ik dan nog wat in je schoen. Misschien zie ik je van de week nog ergens op school of bij je familie en anders tot volgend jaar maar weer!>

Groetjes van de Sint en zijn super knappe en reuze grappige pieten (haha grapje van de grapjespiet).

 

Klik op één van de onderstaande foto's om het album met alle foto's te openen.