Pubquiz 2018: Waah was dat feissie?

Afgelopen vrijdag vond de Pubquiz plaats in de kantine. Het was weer erg gezellig en een groot succes! Het thema was ‘Den Haag’ en met de Haagse Hopjes op tafel konden de 13 teams beginnen aan de strijd om de winst!


 

Ook dit jaar waren er weer verschillende rondes. Gebouwen in Den Haag, Haagse BN'ers en vissen uit de Noordzee: er is van alles voorbij gekomen! Uiteindelijk was het team ‘Ladies & de Leijsters’, bestaande uit Barend, Steven, Luc, Milou en Nina, die de meeste punten behaalde en er met de eerste prijs vandoor ging. Team ‘No Brainers’ pakte de tweede plek en team ‘Breinbrekers' mocht de derde prijs in ontvangst nemen. Team ‘Kakkuh zondah dâhwe’ pakte de originaliteitsprijs.

Alle teams en de winnaars zijn ook op de foto gezet, via deze link kan je de foto’s bekijken. Wij vonden het weer een hele gezellige avond en hopen jullie volgend jaar allemaal weer terug te zien!

 

Groetjes Kyra en Belinda

Klik op de foto van de winnaars om alle foto's te bekijken