Wedstrijdverslag Dubbel Zes E1 – ONDO E9

Afgelopen zaterdag mocht de E1 aantreden tegen ONDO E9. Aidan was er niet vanwege een weekendje weg en omdat niet iedereen even fit was binnen de E1, kwam Maik uit de E3 ons versterken. 

De E1 is op de trainingen druk bezig met het leren van de strafworp en het leren van het molentje draaien. Ondanks dat het nog niet echt in de wedstrijden naar voren komt, gaat het iedere week op de training beter! Binnenkort is het molentje draaien hopelijk ook in de wedstrijden te aanschouwen. Maar terug naar de wedstrijd tegen ONDO E9. Maik, Robynn, Linde en Anouk begonnen voortvarend en al snel vielen de eerste doelpunten. De aangeef kwam vaak terug in onze aanvallen en er werd goed gekeken naar wie er vrij stond. Ook toen Ruben er in het tweede kwart in kwam, bleef het heel goed gaan. In het tweede kwart hadden we veel balbezit, maar was het lastig om tot scoren te komen, want ONDO verdedigde goed. We gingen de rust in met een 3-0 voorsprong. In de tweede helft hadden we iets meer moeite met het overspelen, want ONDO ging steeds beter verdedigen. We gaan de komende training goed oefenen op het gooien van ballen in de diepte, zodat we ook met de druk van de tegenstanders om kunnen gaan. Uiteindelijk scoorden we nog twee keer en ONDO heeft er maar eentje gescoord. De eindstand was dus 5-1!

Ruben, Maik, Linde, Robynn en Anouk: goed gewerkt toppers! Maik, bedankt voor het invallen, je hebt het super goed gedaan! Alsof je nooit weg bent geweest uit dit team 😉 . Voorlopig hebben we even geen wedstrijd, maar het eerste weekend van 2019 mogen we meteen weer aan de bak. Wij zijn benieuwd naar wat 2019 de E1 gaat brengen!

 

Groetjes Romy en Jamey