Wedstrijdverslag Dubbel Zes E1 – Phoenix E7

Na een vriendelijk welkomstwoord van de beheerder van de Gaslaan kon de wedstrijd tegen Phoenix E7, die vorige keer helaas niet door kon gaan, van start gaan. Ly, de scheidsrechter, kreeg vele handen geschud en de wedstrijd kon beginnen.

Beide teams konden erg goed verdedigen en zo bleef het een tijdje een gelijke strijd. Er waren kansen over en weer. Na een verwarring schoot Phoenix de 0-1 erin. Aidan verdedigde zijn tegenstander vaak goed en daardoor kreeg hij vaak de bal mee. Ruben vond dat het wel weer gelijk kon worden en schoot er een mooi afstandsschot in. 1-1. Er werd goed gespeeld door DZ, er kwamen mooie kansen, vooral de doorloop werd vaak goed gedaan. Helaas werd er niet vaak uit gescoord. Linde vond het genoeg geweest en scoorde een mooie doorloop. 2-1. Anouk ging even naar de kant want zij voelde zich niet lekker maar na de rust ging deze bikkel er weer gewoon in. Phoenix deed even niet meer zo leuk mee, want zij scoorden er een paar doelpunten bij en zo stond het ineens 2-4. Maar DZ ging rustig door met kansen om te scoren, maar het wilde gewoon even niet. Robynn wachtte weer even op haar kans om een doorloop te nemen en nu ging die er wel in. Mooie doorloop hoor, 3-4. Jammer genoeg scoorde Phoenix daarna gelijk weer en zo stond het 3-5. Linde scoorde op het laatste moment weer een prachtige doorloop en zo eindigde de wedstrijd in 4-5. Het is jammer dat we de wedstrijd verloren hebben want jullie waren eigenlijk wel een stukje beter dan Phoenix hoor. Jullie zijn echt aan het groeien in het spel en meiden super trots op jullie, wat zien jullie al goed wanneer er een kans is en hoe jullie vrij moeten lopen! Het was weer leuk om een wedstrijd van jullie te zien!

Groetjes Kyra