Nieuwe JTC gezocht

Vorige week is bekend geworden dat de vijf leden van de JTC hebben besloten om hun taken binnen deze commissie aan het einde van dit seizoen neer te leggen. Dubbel Zes is dus op zoek naar een aantal anderen om deze belangrijke commissie volgend seizoen te bemannen.

De Jeugdtechniche Commissie (JTC) is een belangrijke commissie binnen onze vereniging. Zij is namelijk verantwoordelijk voor het jeugdbeleid binnen Dubbel Zes. Het indelen van de teams, het zoeken en begeleiden van onze trainers/coaches en het klaarstaan bij grote en kleine calamiteiten omtrent onze jeugdleden en -teams valt allemaal binnen het takenpakket van de JTC.

De voorzitter van de JTC heeft deze commissie nu drie jaar geleid en ook de leden voeren hun taken binnen deze commissie al tussen de vijf en vijftien jaar uit. Zonder uitzondering werden hun taken binnen de JTC gecombineerd met andere vrijwilligersfuncties binnen Dubbel Zes, zoals trainer/coach, bestuurslid, (bonds)scheidsrechter, lid van de activiteitencommissie, redactie van de nieuwsbrief, scheidsrechterscoördinator en begeleiders op het zomerkamp. De commissie is nu echter op een punt beland waarin nieuwe energie en commissieleden vereist zijn om op een goede en enthousiaste wijze door te kunnen gaan.

De JTC is daarom nu al op zoek naar vervanging. Tijdens het huidige seizoen kunnen de nieuwe commissieleden alvast ervaren wat er allemaal gedaan wordt binnen de JTC en hebben de huidige leden de gelegenheid om hun kennis over te dragen op de nieuwe leden. Uiteraard zullen zij ook na dit seizoen beschikbaar zijn voor vragen en advies.

Wij zijn dus op zoek naar een voorzitter en drie of vier commissieleden. De JTC-voorzitter maakt vanuit deze functie ook deel uit van het bestuur van Dubbel Zes. De commissie vergadert iedere maand en enige affiniteit met onze jeugd en de jeugdteams is een pré. Het is niet noodzakelijk dat alle leden van de JTC over korfbalkennis beschikken.

Denk jij alleen of samen met iemand anders een rol van betekenis te kunnen vervullen binnen deze commissie, of ben je een ouder en vind je het belangrijk dat jouw en alle andere kinderen van Dubbel Zes ook volgend seizoen goed begeleid worden? Neem dan contact op met de JTC: JTC@dubbelzes.net.

De huidige leden van de JTC gaan tijdens de komende periode ook actief op zoek naar nieuwe JTC-leden. Word je door één van hen aangesproken, zeg dan niet gelijk ‘nee’, maar denk eens na wat er wel mogelijk is, of wat er mogelijk nog zou moeten gebeuren zodat ook jij je bijdrage aan Dubbel Zes en de JTC zou kunnen leveren.

De JTC
Roland de Bruin (vz)
Milou Heeren
Wendy Hazebroek
Jordy Verduyn Lunel
Maarten Kuif