Wedstrijdverslag Dubbel Zes E3 - Avanti/Flexcom E7

Ed was weer aanwezig... met nog best wat pijn kwam hij toch zijn team weer coachen!! Na weer een goede training van Joshi hadden de jongens en enig meisje Alana er heel veel zin in!! Helaas melden Roos en Linde zich af want ze waren allebei ziek... Beterschap!!!

De wedstrijd begon en je kon merken dat ze er zin in hadden.... er werd goed verdedigd en goed rond gespeeld met de bal. De eerste 10 minuten waren hierdoor heel spannend. Er waren heel veel kansen maar toch gingen de ballen er niet in... niet getreurd na een slokje water en een babbel van de coach gingen ze het veld weer in en daar gebeurde iets magisch... Quinten scoorde zijn eerste doelpunt in de wedstrijd.... jeeehhh 1-0 dat al snel werd gevolgd door een doelpunt van Alana en nog een van Quinten. Ook Avanti scoorde er 1... ruststand 3-1... nu niet versloffen maar doorpakken...

Na de rust gingen ze los... Quinten scoorde weer en maik maakte ook een mooi doelpunt... ook Avanti maakte nog een mooi doelpunt...5-2

De laatste 10 minuten gingen in en daar was Alana 1 met de bal en de korf... alle schoten die ze erop los liet gingen erin.... zo scoorde Alana er in de laatste minuten nog 5 en quinten nog 1 waardoor we op een eindstand kwamen van 11-2....

Top gespeeld jongens en meisje!!! 

Chantal hoogduijn