Nieuwe JTC gevonden

Een aantal weken geleden lieten de leden van de huidige JTC weten na dit seizoen te stoppen met hun werkzaamheden voor deze commissie en dat Dubbel Zes op zoek was naar een aantal mensen om deze commissie ook na dit seizoen te bemannen. Wij zijn blij te kunnen melden dat we deze mensen hebben gevonden.

Kort nadat het bericht van 29 januari op de Dubbel Zes site geplaatst was kreeg de huidige JTC het goede bericht dat een aantal zeer betrokken Dubbel Zessers zich hebben aangemeld om de nieuwe JTC te gaan vormen. Dit zijn Viktor de Groot, Willem Kersten, Zweitze Hofma en Jamey Lintjes. 

De huidige JTC, en ook het bestuur van Dubbel Zes, zijn erg verheugd om deze belangrijke commissie over te kunnen dragen aan deze kundige groep Dubbel Zessers, die bovenaan de lijstjes stonden. Met Viktor, Willem, Zweitze en Jamey zijn zowel ouders als jeugdtrainers vertegenwoordigd in de commissie. Bovendien bezit de nieuwe JTC veel korfbalkennis en -ervaring.

De huidige en nieuwe JTC hebben inmiddels twee keer met elkaar vergaderd. Op deze wijze kan de oude JTC haar kennis op de nieuwe JTC overbrengen en beslist de nieuwe JTC alvast mee over de besluiten die nu al voor het volgende seizoen genomen moeten worden. De eerste stappen voor de teamindeling van volgend seizoen zijn inmiddels gezet en ook over de trainers/coaches voor volgend seizoen is al gesproken.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen voor de nieuwe en/of oude JTC, of denk jij ook een toevoeging aan deze commissie te zijn en wil je tot de nieuwe JTC toetreden? De gehele JTC (oud+nieuw) is te bereiken door te mailen naar JTC@dubbelzes.net.

De JTC