Schoenen

Het veldseizoen staat weer voor de deur. Dat betekent dat we de zaalschoenen weer inruilen voor de veldschoenen. Er zijn spelers die hun schoenen niet meer passen. Een aantal van die schoenen vindt zijn weg naar de kantine om vervolgens naar een nieuwe eigenaar te gaan. Misschien zit er een mooi paar voor jou bij?

Mocht je zelf uit je schoenen zijn gegroeid en ze zijn nog in goede staat, dan mag je deze altijd achterlaten in de kantine. Zo komen die dan misschien weer bij een van je andere clubgenoten. Geef je schoenen een 2e ronde, want weggooien is zonde!!!!!

Op trainingsavonden en wedstrijddagen is er altijd iemand in de kantine die je de schoenen even kan laten passen.

Voor eventuele vragen kan je terecht bij Eric (Materiaalcommissie): materiaalman@dubbelzes.net

Met vriendelijk groet,

Eric

Op de foto`s zie je de schoenen die nu beschikbaar zijn en de schoenmaat van de schoenen op de foto: