Vrijdagavondmaaltijden

Het veldseizoen is weer begonnen en na de eerste veldtraining op 6 april starten we ook weer met de vrijdagavondmaaltijden. Vrijdagavond 12 april begint het feest. 

Geen boodschappen doen, lekker in het zonnetje op het bankje naast het veld, en genieten van een heerlijke maaltijd klaargemaakt door al die vrijwilligers die zich tot nu toe al hebben opgegeven bij Barbara.

Wat worden we weer verwend door ze!

Op 12 april komen ook de Vrijbuiters weer gezellig mee eten en zullen Barbara, Eric. Wilma en Maurice hun ongeëvenaarde nasi met saté voorschotelen. De data van de andere vrijdagavondmaaltijden vind je terug in de agenda op de website. Aankondiging van alle heerlijke maaltijden staat ook op het bord in de kantine.

Maar zoals we bij korfbal goed weten, alles is teamwork. Want waar zouden de chefs zijn zonder de afwassers!

Voor diegenen die het super gezellig vinden en de handen uit de mouwen willen steken, wie wil dit niet zou je zeggen, jullie hulp is van harte welkom. Na een middag en avond koken waardeert de kookploeg het heel erg als er hulp komt bij het afruimen en afwassen zodat ook zij even kunnen genieten van hun vrije avond. Dus steek je handen uit de mouwen en breng zelf je bord of dat van je buurman of buurvrouw even naar de keuken of nog mooier zet je naam op het bord voor de afwasploeg op één van de vrijdagen. Vele handen maken licht werk.

Je kunt je  opgeven bij Barbara (barbara.denbroeder@dubbelzes.net) of via het bord in de kantine of in de groepsapp van het team als je lekker wilt mee eten.

Zet alvast in je agenda; 21 juni wordt het veldseizoen weer afgesloten met een BBQ  Ook voor deze laatste maaltijd van het seizoen zoeken we nog heel wat versterking .

We hopen dat we ook dit seizoen vele bekende en nieuwe enthousiastelingen mogen verwelkomen!

 

Groetjes, Barbara en vrijwilligers