Samenwerkings dag Dubbel Zes en Futura groot succes

Afgelopen zaterdag startte bij beide verenigingen het veldseizoen met een heuse sport en spel dag. Doel van deze dag was om een mooie aftrap te nemen in het samenwerking proces bij de jeugd. Want ook zij zullen elkaar de komende maanden meer gaan treffen.

Wellicht een keer samen trainen, de vrijdagavond maaltijden bij Dubbel Zes bijwonen, en de vrijdagen na de veld competitie zal er samen getraind gaan worden. Dus een goede buur... is een goede vriend!

Het begon allemaal al vroeg bij de kangoeroes, daar waren een aantal Dubbel Zes kangoeroes samen met de trainster Lisanne bij de Futura kangoeroes aan het trainen. Lekker druk, veel pret. Na afloop moesten ze een speurtochtje lopen, opzoek naar het feestje.... Niet iedereen heeft de route (foutloos) gelopen maar gelukkig waren er genoeg kangoeroes om de lekkere cakejes en chocolade eitjes op te eten. Zo weet iedereen voor de volgende weken waar onze kantine is als ze gaan buiten trainen.

Rond 11 uur startte zo ook de sport dag, Gemixte groepjes konden nadat ze elkaars naam hadden gehoord aan de slag bij 7 onderdelen. Van touw trekken, tot vieze voeten spel, estafette met familie ski's en familie zaklopen en natuurlijk even over de stormbaan. In de Dubbel Zes kantine had de AC commissie met hulp van ouders heerlijke broodjes knak, en ook aan limonade was genoeg bij Futura. Echt erg leuk om te zien hoe de kinderen samen optrokken, en lekker fanatiek waren bij de spellen. Ook de supportende ouders waren goed aanwezig ( bij het touwtrekken zelfs de Fjes even geholpen!)

Nadat alle spellen en pauzes waren gedaan, tijd voor een prijs uitreiking. Gelukkig waren er in elke categorie winnaars. Echter ook bij het verdelen van de prijs (snoepjes) was samenwerking nodig maar dat ging nu natuurlijk gemakkelijk na zo'n gezellige ochtend .

Kortom een zeer gezellige en geslaagde ochtend, elkaar weer een stapje beter leren kennen en bij elkaar over de vloer geweest. Mede door alle hulp van de ouders, trainers en vrijwilligers een vlekkeloze ochtend. Bedankt allemaal, zo komen we weer een stapje dichter bij elkaar.

Nu kennen de kinderen elkaar weer ietsje beter en wie weet; staan ze straks samen te schieten of elkaar aan te moedigen bij de wedstrijden !