Hele belangrijke vacatures

Ondanks dat Dubbel Zes altijd wel de hulp van meer vrijwilligers kan gebruiken, staan er voor komend seizoen nog een aantal vacatures open waarvan wij als JTC hopen dat deze toch nog ingevuld kunnen gaan worden. Het betreft hier de vacatures onder de jeugdtrainers en een vacature in het wedstrijdsecretariaat. 

 

Jeugdtrainers
De JTC is op dit moment al bezig met de voorbereidingen op het volgende seizoen. Eén van de taken die daarbij hoort is het samenstellen van de groep trainers/coaches voor de jeugdteams voor volgend jaar. Een aantal van de huidige trainers heeft al aangegeven volgend seizoen te stoppen of te minderen, waardoor er op dit moment nog een groot aantal lege plaatsen overblijft. Dus kan en wil jij één of twee keer in de week training geven, (alleen) coachen en/of assisteren bij trainingen, laat dit dan weten aan de JTC. 

 

Wedstrijdsecretariaat
Ook Sanne heeft, na deze taak een heel aantal jaar uitgevoerd te hebben, besloten dat het tijd is dat iemand anders, of enkele anderen, het stokje van haar over neemt. Uiteraard willen wij Sanne enorm bedanken voor de enorme inzet en de vele tijd die zij de afgelopen jaren in het wedstrijdsecretariaat gestoken heeft. 

We zijn dus op zoek naar iemand die het wedstrijdsecretariaat wil doen. Dit mogen natuurlijk ook meerdere mensen zijn die de taken van het wedstrijdsecretariaat onderling verdelen. De taken van het wedstrijdsecretariaat bestaan uit:

  • maken en publiceren van de opstellingen
  • regelen wanneer er wedstrijden verplaatst (moeten) worden
  • verwerken van de afschrijvingen
  • zorgen dat alle teams compleet aan hun wedstrijden kunnen beginnen

Het is niet nodig om veel van korfbal af te weten om deze taak goed uit te kunnen voeren. Deze vacature kan dus prima door een of enkele ouders vervuld worden.

  

Als de bovenstaande vacatures niet worden vervuld zijn wij bang dat we een erg lastig seizoen tegemoet gaan, dus geef je nu op bij via JTC@dubbelzes.net!

De JTC