Stoppen met korfballen? Liever niet, maar geef het wel door

De tweede helft van het veldseizoen gaat weer beginnen, en daarmee lopen we tegen het einde van het seizoen. De TC en JTC zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, want over een maand moet de ploegopgave voor volgend seizoen al weer gedaan worden.

Natuurlijk hopen we van harte dat jullie volgend seizoen nog allemaal van de partij zijn, maar als dat niet zo is, dan willen we daar wel rekening mee kunnen houden. We moeten namelijk volgende maand al weer aan de korfbalbond opgeven wie er in het nieuwe seizoen in welke ploeg gaat spelen.

Mocht je dus van plan zijn om te stoppen met korfballen bij Dubbel Zes, laat dit dan vóór 1 mei 2019 aan ons weten door een mailtje te sturen naar JTC@dubbelzes.net.

Je officiele opzegging moet voor 1 juni bij het bestuur gedaan worden.

De TC en JTC