Paaseitjes verkopen

Wat een toppers zijn jullie! Met veel enthousiasme hebben de meeste kinderen de hele voorraad paaseitjes op verkocht aan buren, ouders, buurtgenoten, vrienden en vriendinnen. 


Wij als activiteitencommissie gaan van dit geld hele leuke activiteiten organiseren zodat jullie beloond worden voor het harde werk. Hebben jullie leuke, spannende, sportieve ideeën over wat te doen? Mail ons dan op ac@dubbelzes.net 

Er zijn nog wat paasdoosjes mee naar huis genomen. Zodra jullie deze verkocht hebben, kunnen jullie het geld inleveren bij jullie eigen trainers. Dan zorgen zij ervoor dat het bij de ac terecht komt. 

Het schutterstoernooi is de volgende activiteit die wordt georganiseerd op ons mooie veld, op Hemelvaartsdag. Binnenkort meer daarover in de nieuwsbrief. 

Tot snel! 

De activiteitencommissie