Van de Voorzitter

Het zijn dynamische tijden. Sinds de ledenvergadering van augustus jongstleden waarin nadrukkelijk om samenwerking met Futura werd verzocht, gaan de ontwikkelingen snel. Aanvankelijk richtte samenwerking zich op de selectie, die omwille van uitdaging graag met Futura wilde trainen en spelen.

De actualiteit maakt dat nu ook bij de oudere jeugd er samenwerking komt. Ook hier zal met ingang van het nieuwe seizoen combinatieteams worden gevormd. Door beide clubs wordt hard gewerkt om de afstemming scherp te houden en de ontwikkelingen optimaal te begeleiden. Er komt zo snel mogelijk duidelijkheid hoe een en ander ten aanzien van tenues, gebruik van velden, zalen en kantines wordt ingevuld.

Als er één ding duidelijk wordt, is dat Dubbel Zes 1 aanstaande zaterdag haar laatste thuiswedstrijd als vlaggenschip van de vereniging zal spelen. En dat ruim 53 jaar na de oprichting. Eerlijk gezegd, valt dat me zwaar. Ondanks dat ik volledig achter de ontwikkelingen sta en er voorlopig nog lang geen definitieve punt achter Dubbel Zes is gezet, is het best een bijzonder moment. Maar laten we het vieren dat we zo lang een bijzondere vereniging zijn geweest die op één van de meest mooie plekken in de stad Den Haag op unieke wijze korfbal, plezier en ontspanning combineerde.

Heerlijk dat we zaterdag tijdens de rust van Dubbel Zes 1 onze jonge traditie de Kampioenenparade houden. En alsof het zo moet zijn, we hebben flink wat kampioenen die mogen opdraven. Dus …. komt allen, neem opa’s, oma’s, alle andere familieleden, buren en vrienden mee en juich onze teams toe! We maken er gewoon weer een echt Dubbel Zes-feestje van en laten we zien wat we naar de nieuwe vereniging op zeker zullen meenemen!

En wellicht krijgen we, een week later, nog een prachtige kers op deze mooie taart als Dubbel Zes 1 in de laatste competitieronde bij directe concurrent Sperwers voor het kampioenschap gaat.