Nieuwe foto's linker kolom Dubbel Zes website

Vandaag zijn veel foto's in de linker kolom van deze website vervangen. De foto's die op deze website stonden waren inmiddels best oud en waren erg aan vervanging toe. Omdat Wim den Dulk, vader van Vincent uit het tweede, vorige week veel foto's gemaakt heeft, konden we de oude foto's vervangen.

Er zijn foto's gemaakt van het eerste, de A1, B1, C1 en de E1. Kijk dus goed rond op deze website om te zien of er een foto van jou bij zit. Je moet dit wel op een pc doen, want op je mobiel zijn de foto's in de linker kolom niet te zien. 

De foto's zijn zorgvuldig geselecteerd. Mocht er toch een foto van jou of jouw kind bij zitten waarvan je wilt dat deze weer verwijderd wordt, laat dit dan weten aan Maarten Kuif. Dan zullen we de betreffende foto verwijderen en vervangen voor een andere. Ook wanneer je een originele foto in hoge resolutie wilt ontvangen kan je contact opnemen met Maarten.