Gezamenlijke trainingen Dubbel Zes/Futura B1 en B2

Nu het huidige seizoen op zijn eind loopt en er voorzichtig al wordt uitgekeken naar het nieuwe seizoen staan we aan de vooravond van een grote verandering voor onze B-ploegen. Volgend seizoen spelen de B1 en B2 in gecombineerde teams met Futura. Deze teams gaan vanaf vrijdag al samen trainen.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe teamgenoten van beide verenigingen elkaar vast leren kennen wordt er vanaf vrijdag 14 juni gezamenlijk getraind door Dubbel Zes/Futura B1 en B2.

De eerste gezamenlijke training zal plaatsvinden op vrijdag 14 juni van 19.00 - 20.00 op het veld van Dubbel Zes. Hierna wordt er gezamenlijk getraind op dinsdag 18 juni van 19.00 - 20.00. We laten nog weten of deze training op het veld van Dubbel Zes of het veld van Futura plaats vindt. Op vrijdag 21 juni wordt er i.v.m. de barbecue niet gezamenlijk getraind.

We vragen om de kinderen die volgend seizoen in de B1 of B2 zijn ingedeeld om aanwezig te zijn bij deze trainingen. We vinden het erg belangrijk dat iedereen nu alvast kennis maakt met zijn of haar nieuwe teamgenoten. Als je er niet bent wordt dit erg lastig. Voor de spelers uit de huidige B1 en C1 die opgezegd hebben, zijn deze trainingen optioneel.

We laten jullie binnenkort meer weten over de gezamenlijke traingen na 21 juni. Ook kunnen we vast laten weten dat er gekeken wordt of we met de nieuwe teams dit seizoen nog een gezamenlijke activiteit kunnen gaan doen. Wordt dus vervolgd...

De JTC