Nieuwe beheerders en schoonmakers gezocht

Het afgelopen seizoen hebben we weer kunnen genieten van een ruim aanbod van eten en drinken en een goede service achter de bar in een schone kantine. Een groep vaste (assistent-) beheerders samen met ouders van de jeugdteams zorgden voor een goede bezetting achter de bar. 

Ook een vaste groep schoonmakers heeft samen met ouders van de jeugdteams de kantine schoon gehouden. Ontzettend veel dank aan deze mensen die op sommige momenten echt bergen werk hebben verzet!

In het verlengde van een aantal opzeggingen aan het einde van dit seizoen vallen er komend seizoen helaas weer enkele gaten in de groep beheerders én schoonmakers. De bezetting was al niet groot, maar de druk op de resterende groep (assistent-) beheerders en schoonmakers wordt hierdoor groter. En daarom is het van belang, als we hetzelfde niveau van aanbod en service én een schone kantine willen kunnen blijven bieden, dat er in beide groepen aanvulling komt.

Daarom zoeken wij nieuwe (assistent-) beheerders en schoonmakers! Als je graag je steentje wilt bijdragen (kleine steentjes zijn ook goed) of je wilt hierover informatie, richt je dan tot Monique de Leijster of Robert Lintjes of stuur een mailtje naar KC@dubbelzes.net.

Namens de kantinecommissie

Robert