Ouder-kindtraining en gezamenlijke trainingen voor de D1 t/m F1

Afgelopen weekend zijn de laatste competitiewedstrijden gespeeld en dat betekent ook dat de zomervakantie er bijna aankomt. Tot de zomervakantie vinden er voor de D1 t/m F1 een ouder-kindtraining en gezamenlijke trainingen plaats.

Komende week zijn er voor de D1 t/m F1 ouder-kindtrainingen. Dit betekent dat niet alleen de kinderen trainen, maar dat ook de ouders mogen laten zien hoe goed zij kunnen korfballen! De trainers gaan leuke trainingen voorbereiden, dus zorg ervoor dat je dit niet mist. Deze trainingen worden gegeven op de reguliere trainingsdag en -tijd (de D1 en D2 trainen vanaf deze week alleen nog op vrijdag).

Vervolgens blijven de D1 t/m F1 nog drie weken doortrainen. De F1 blijft op de woensdag trainen en traint dus nog op 26 juni, 3 juli en 10 juli. De D1 t/m E3 trainen gezamenlijk op de vrijdag van 18:00 uur tot 19:00 uur en trainen dus nog op 28 juni, 5 juli en 12 juli.

Wij wensen iedereen veel plezier bij de laatste trainingen!

 

De JTC