Nieuwe overeenkomst met M&O-fysiotherapie

We zijn bijzonder verheugd mee te delen dat de overeenkomst met M&O-fysiotherapie is verlengd. Afgelopen week hebben Jan van Es en Robert Lintjes namens resp. M&O en Dubbel Zes de nieuwe overeenkomst ondertekend.

M&O-fysiotherapie is een bekende fysiotherapieorganisatie in de wijken Segbroek en Loosduinen met meerdere vestigingen in onder meer de Akeleistraat, Goudenregenplein, Oude Haagweg en Mimosastraat. M&O heeft veel ervaring met sportfysiotherapeutische begeleiding. Zo begeleiden zij ook HDS hockey, Kalinko volleybal en Quick voetbal.

De nieuwe overeenkomst is 1 januari jl. aangevangen en heeft een looptijd van 3 jaar. De overeenkomst voorziet in fysiotherapeutische begeleiding van de selectie bij het begin van het seizoen en bij de overgang van veld naar zaal en vice versa. Daarnaast kunnen leden van Dubbel Zes die een blessure oplopen altijd de eerstvolgende werkdag voor behandeling bij M&O terecht. Voor M&O hangt er een sponsorbord in boarding rond het speelveld. Daarnaast kan M&O van de kantine gebruiken maken als uitvalsbasis voor runningtherapie of andere trainingen.

Het bestuur