Foto's Zomerkamp 2019 online

We zijn al weer bijna een week terug, en wat hebben we het warm en leuk gehad. Jullie zijn ongetwijfeld met een heleboel verhalen thuis gekomen. Nu kan je ook aan iedereen laten zien hoe ontzettend leuk het kamp was, want alle foto's en filmpjes staan nu online. Bekijk ze allemaal!

Een aantal van deze foto's en filmpjes zijn tijdens de kampweek al op Facebook gezet, maar er zitten ook een heleboel nieuwe foto's en filmpjes bij.

Klik hier om het complete fotoalbum te bekijken.

 

Alle (ouders van) deelnemers aan dit zomerkamp hebben toestemming gegeven voor het online zetten van deze foto's. Wanneer er toch foto's van jou of jouw kind online staan, waarvan je wilt dat deze weer verwijderd worden, laat dit dan weten aan redactie@dubbelzes.net. Deze foto's worden dan zo spoedig mogelijk verwijderd. 

 

Klik op de groepsfoto's om deze in hoge resolutie te openen en/of te downloaden.