Vrijwilligers gezocht

Dubbel Zes kan niet zonder vrijwilligers. Bijna elke dag van de week staan er trainers en scheidsrechters klaar om de leden te begeleiden bij hun favoriete sport. Maar dit kunnen ze niet alleen. Vooral in de kantine kunnen we alle hulp goed gebruiken. 

Jarenlang konden we vertrouwen op een vast team van enthousiaste vrijwilligers. Maar toch komen we elke week weer mensen tekort. Mede dankzij de assistentie van ouders van de verschillende jeugdteams die per toerbeurt een kantinedienst invullen zijn we al een beetje op weg. Desondanks is het toch elke keer weer een puzzel om alle diensten in te kunnen invullen zodat de kantine open en schoon is en er op vrijdagavond een lekkere maaltijden staat en de afwas gedaan is.

Hierbij een dringende oproep aan iedereen die Dubbel Zes een warm hart toedraagt.

Meld je aan als vrijwilliger!

Al lijkt je inbreng nog zo beperkt (bijvoorbeeld 1 x per seizoen) meld je alsjeblieft aan.

Je steun is hard nodig om zo samen de sfeer en de gezelligheid te behouden.

Vele handen maken licht werk!

Heb je een gaatje in je agenda gevonden om een bijdrage te leveren aan de vereniging bel mij dan even dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Monique de Leijster

Tel: 06-51828222

e-mail: fam.deleijster@gmail.com