Supportersmiddag: be there!

Zaterdag 14 september spelen Dubbel Zes/Futura 1 en 2 de eerste thuiswedstrijden in de competitie. Een bijzonder moment, want het zijn de eerste thuiswedstrijden waarbij de selectiespelers van Dubbel Zes en Futura samen spelen.

Dit kunnen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus hebben wij de hulp van alle kinderen van Dubbel Zes en Futura nodig. 

Dubbel Zes/Futura 2 speelt om 14.00 uur tegen Korbis 2 en vervolgens speelt Dubbel Zes/Futura 1 om 15.30 uur tegen Korbis 1. Wij verzamelen om 13.30 uur met alle kinderen bij de kantine van Dubbel Zes. Wij gaan een yell bedenken, spandoeken maken en uiteraard de spelers aanmoedigen! Om de spelers aan te moedigen, is het leuk als jullie toeters, bellen, fluiten, vuvuzela’s, etc. meenemen. Tot slot krijgen jullie ook nog wat lekkers.

Wij hebben er zin in en hopen heel veel van jullie te zien!

Groetjes van de AC

P.S. Wil je deze dag ook gezellig mee-eten met de ZaterDaghap? Klik dan HIER! (Uiterlijk 11 september opgeven.)