Wedstrijdverslag Dubbel Zes D2 – HKV/Ons Eibernest D2

Vandaag in de thuisbasis staan opgesteld: Cadet Linde, Cadet Maik, Cadet Collin en Cadet Teije (verdediging), Cadet Aidan, Cadet Thomas, Cadet Ruben en Cadet Binck (Aanval) en Luitenant Joshi en Luitenant Thijmen (Coaches).

Cadet Anouk en Cadet Robynn helaas niet present ivm familieweekendjes J
Cadet Killian helaas thuis met een iets wat dikke lip!! Hopelijk snel weer beter!

Er was eens een team dat Dubbel Zes D2 heette. Zij streden tegen meerdere teams om de titel te verdienen.
Zo kwam er ook weer een duel aan vandaag tegen goeie strijders. HKV/Ons Eibernest was hun naam. Ze kwamen vandaag naar onze thuisbasis dus dit was voor ons bekend terrein.
Toch werden we licht geïntimideerd door de grote van deze strijders.
Onze Luitenanten Joshi en Thijmen vertelden ons dat we niet bang moesten zijn maar moesten strijden als echte warriors en ons zeker niet uit het veld moesten laten slaan! 

Dit deden wij!
We vochten en we vochten en we vochten.
Linde raakte zelf gewond en moest door zuster Kyra worden verzorgd. Ondanks haar wond speelde ze dapper verder!
De kogels vlogen ons om te oren en al snel raakte er 1 zijn target, helaas van de vijand! Zij maakte al snel nog meer schade! Toen het rust was stonden we 0-3 achter.
Van dit gevecht moesten we echt even bijkomen en met wat te drinken sloten we onszelf op om even te bespreken wat er gedaan moest worden tegen deze vijand.

Na de rust leek het er even beter op de worden en schoot onze Cadet Ruben een mooi schot zo in de roos! Helaas schoot de tegenpartij er weer 1 in en werd het 1-4 voor de vijand!
De verdediging werd nu gebombadeerd en ze kwamen met 4 man sterk om in de aanval te gaan! We deden wat we konden maar er vielen meerdere schoten in de roos!
Tot slot schoot onze invaller Cadet Collin een mooie doorloop erin en werd de uiteindelijke stand 02-12 voor HKV/Ons Eibernest.

Lieve Cadetten, jullie hebben goed gestreden maar helaas is jullie wedstrijd verloren gegaan!
Wellicht na betere training zal het jullie beter vergaan!!

Tot snel!
Chantal (moeder van Maik)

!!Het volgende verslag mag geschreven worden door de ouders van Aidan!!