Wedstrijdverslag VEO B2 – Oranje B2

Oranje B2? Wat is dat nu weer? Ik hoorde dat iemand langs de lijn roepen. Leuk! Geen Dubbel Zes, geen Futura, maar Oranje.  Oranje B2? Waarom ook niet? Het was niet een hele mooie dag, maar wel droog. Ik kreeg de indruk dat de kids er zin in hadden. 

Spontaan, voorafgaand aan de wedstrijd, begonnen ze met een alternatieve warming up. Lummelen! Prima, als de spieren maar een beetje opwarmen. Toch maar even een kort praatje. VEO, dat is nou niet de tegenstander waar wij het kunnen maken. Thuis troffen we al een sterke ploeg aan en het zag er naar uit dat dit ook voor de uitwedstrijd zou gelden. Nog even aangegeven dat de wedstrijd van vorige week echt goed was. Deze wedstrijd zouden we op dezelfde manier in moeten gaan. De 1e helft wilde het niet zo lukken. We liepen zeker wel, maar konden moeilijk de bal behouden. VEO, heeft lange dames en heren. En zijn fel en fysiek sterker. Een duwtje of lastig blok stond ons in de weg. De 2e helft lukte het na mijn donderspeech, nou ja, een praatje om het enthousiasme erin te houden, een stuk beter. We draaide wat meer om de korf, maar het werd ons nog steeds lastig gemaakt om een goede aanval op te zetten. Natuurlijk kan het altijd nog beter, maar we doen allemaal, en dat is zonder uitzondering, ons uiterste best. Ik val misschien wat in herhaling, maar ik ben weer trots op jullie inzet. Jullie lijken elkaar beter en beter te vinden. We worden of eigenlijk zijn een echt team. Oranje B2!

Ik haal nog wel eens wat namen door elkaar. Matthew scoorde ons enige punt van flinke afstand. Ik maakte zaterdag een grap, maar Jesper, ook jij hebt een goede pot gespeeld. Top!

Zaterdag tegen Fortuna kan ik er helaas niet bij zijn. Carolien (moeder van Celeste) zal jullie coach zijn. Ik hoop dat zij ook een verslagje kan schrijven. Altijd leuk.

Zie ik jullie weer allemaal op de training aanstaande dinsdag?

Succes tegen Fortuna en zet hem op, Oranje B2

Groet Eric