Griezel- en horroravond

Het afterkamp en de sponsorloop zijn nog maar net geweest, maar de volgende activiteit staat alweer op het programma: de griezelavond voor de F t/m de C en de horroravond voor de B & A!

Op vrijdag 1 november wordt er, in het kader van Halloween, voor alle kinderen van Dubbel Zes en Futura een griezel- en horroravond georganiseerd. De griezelavond is voor de F t/m de C. Om 18:30 uur worden alle kinderen verwacht en om 20:30 kunnen zij weer opgehaald worden. De horroravond voor de B & A start om 20:30 uur en eindigt om 22:30 uur. Wat er precies op het programma staat deze avond maken wij binnenkort bekend. Wij kunnen wel alvast vertellen dat de griezelavond niet eng wordt: het wordt vooral een gezellige avond, maar met een griezelig tintje!

De kosten voor deze activiteit zijn €2,50 per kind. Aanmelden voor de griezel- of horroravond kan door een mailtje te sturen naar ac@dubbelzes.net. Vermeld in het mailtje de naam van het kind en het team waar hij/zij in speelt.

Wij hopen jullie allemaal vrijdag 1 november te zien!

 

Groetjes van de AC