Doe je decemberaankopen via Sponsorkliks en steun Dubbel Zes!

Sinterklaas is alweer in het land en de feestmaand staat voor de deur. Dat betekent een drukke, maar ook heel feestelijke periode, waarin kadootjes worden gekocht, versieringen aangeschaft en reisjes geboekt. En doe jij jouw aankopen online? Denk dan aan Dubbel Zes!

Door je online-aankopen via Sponsorkliks te doen, steun je Dubbel Zes financieel op heel gemakkelijke wijze. Het kost je geen cent extra en geen tijd anders dan één klik meer op je computer.

Hoe werkt het? Ga voordat je je online aankoop doet eerst naar de website van Dubbel Zes en klik op de Sponsorkliks-banner op de homepage. Je komt nu op de pagina van Sponsorkliks. Hier kan je kiezen uit heel veel bekende webwinkels. Klik op de naam van de winkel waar jij jouw aankoop wilt doen en je komt gewoon op de website van de betreffende winkel die je gewend bent. Wanneer jij besluit om een aankoop te doen, dan maakt Sponsorkliks een bedrag over naar Dubbel Zes.