Het was een feestje met Sinterklaas

Afgelopen zaterdag bezocht Sinterklaas met zijn drie pieten de kantine van Dubbel Zes. Wat was het een gezellige ochtend!

Eerst hebben alle kinderen een mooie pietenmuts geknutseld. Vervolgens kon er gesjoeld worden met chocolademunten, werd er buiten een pietenparcours afgelegd en werden de krakstoelen voor de pieten versierd. Na wat liedjes zingen was het dan eindelijk zover, Sinterklaas kwam de kantine binnen met zijn pieten! Ieder team is bij de Sint langs geweest en na afloop kreeg iedereen een mooi cadeau. Kortom, het was een gezellige ochtend!

Er zijn tijdens het Sinterklaasfeest ook leuke foto’s gemaakt (KLIK HIER), deze kan je vinden op de fotopagina. Als er foto’s van jou of jouw kind online staan waarvan je wilt dat deze weer verwijderd worden, laat dit dan weten aan redactie@dubbelzes.net, dan worden deze zo snel mogelijk verwijderd.

 

Groetjes van de AC