Een oproep aan de Jeugd

Labels: Fusie

Hoe ziet jouw ideale korfbalvereniging er uit? Futura en Dubbel Zes bouwen samen een nieuwe vereniging en het is natuurlijk super belangrijk dat jij je er net als nu thuis voelt. Daarom horen we graag wat jij (spelend in de F,E,D,C,B of A) van het samen gaan van de nieuwe vereniging vind.

Wat moet er blijven?

Wat mis je?

Welke leuke ideeën heb je voor het clubhuis, de activiteiten, feestjes en de trainingen?

We hebben een vragenlijst gemaakt die je online kunt invullen. Doe je mee?
De vragenlijst begint met een gaaf filmpje over…. korfbal!

In het nieuwe jaar laten we weten wat iedereen heeft ingevuld. De ideeën geven we ook door aan de mensen die de nieuwe vereniging maken. Fijn als je ‘m voor de kerst nog invult. Dank je wel! NB. Fijn als je als ouder helpt met invullen als je kind nog erg jong is. 

Klik HIER of op het plaatje bij dit bericht om naar de vragenlijst te gaan

De besturen van Dubbel Zes en Futura