Het was weer een leuke avond in 5 sterren restaurant “De Zeshoek”

Afgelopen zaterdag werd de kantine weer omgetoverd tot 5 sterrenrestaurant “De Zeshoek”. Veel spelers en trainers hebben kunnen genieten van overheerlijke gerechten!

Ruim 70 mensen hebben genoten van een welkomstdrankje en vijf overheerlijke gangen. Het eten werd geserveerd door de drie obers Pascal, Jonathan en Niek. In de eerste pauze kwam ook de ‘mystery guest’ aan… Het was de kerstman! Tussen de gangen door kon iedereen met de kerstman op de foto in het mooi ingerichte fotohoekje.

Er zijn tijdens het kerstdiner veel leuke foto’s gemaakt, deze kan je vinden op de fotopagina. Als er foto's van jou of jouw kind online staan waarvan je wilt dat deze weer verwijderd worden, laat dit dan weten aan redactie@dubbelzes.net, dan worden deze zo snel mogelijk verwijderd.

Wij hopen dat jullie hebben genoten van het kerstdiner en zien jullie graag weer bij de volgende activiteit!

 

Groetjes van de AC

Klik op de foto om het hele album te bekijken!