Wedstrijdverslag Dubbel Zes 5 - Sperwers 2

Vanochtend toen ik mijn bed uitstapte had ik er al zin in. Sperwers thuis is altijd leuk?!? Ik keek naar buiten en dacht: dat wordt een nat pak als ik ga fietsen. Regenpak aan en gaan. Maarten, scheidsrechter of onze vaste invalkracht, kwam ook redelijk verzopen aan. 

Langzaam druppelden rest van ons team de zaal binnen. Even lekker spelen, een fijne onderbreking van de saaie regenachtige dag.

De opstelling was al snel bekend en we gingen het speelveld op. Marcel en Marcel, de oud gedienden, hadden plaats genomen op de tribune. We waren vastbesloten ze op een mooie wedstrijd te trakteren. Het 1e fluitsignaal! Oei, even knipperen met de ogen en we stonden 6-1 achter. Niet best en we zagen de bui al hangen. Ik weet niet wat er vanaf dat moment gebeurde, maar we knalde de een na de andere erin en in no-time stonden we zelfs met 9-6 voor.

Dat was ook de ruststand. Robert werd gewisseld voor Joshi (had weer mooi een halve wedstrijd in zijn zak) en later kwam Jamey er ook nog in. In de 2e helft lieten we hele knappe staaltjes korfballen zien. Er werd zelfs “ouderwets” molentje gedraaid. Waar kwam dat ineens vandaan? We bleven kansen creëren en de punten bleven vallen. Als ik het goed heb kwamen we uit op 16-10. We waren allemaal erg tevreden over onze prestatie en hebben ongetwijfeld de rest van de dag genoten!

Tot volgende week maar weer. 

Groet Eric