Er hing liefde in de lucht…

Afgelopen vrijdag, 14 februari, vond het Valentijnsfeest plaats in De Zeshoek. In een mooi versierde kantine is er een goed feestje gevierd!

Allereerst was de F t/m de D welkom om de dag van de liefde te komen vieren en vervolgens de C t/m de A. Iedereen werd verwelkomd met een lekker drankje. Vervolgens is er onder andere flesje gedraaid, stoelendans gedaan en “dropveter gezoend”. Gedurende de hele avond konden er foto’s gemaakt worden in het fotohoekje en werden er cocktails bereid. Kortom, een hele leuke avond!

Er zijn tijdens het Valentijnsfeest veel leuke foto’s gemaakt, deze kan je vinden op de fotopagina. Als er foto's van jou of jouw kind online staan waarvan je wilt dat deze weer verwijderd worden, laat dit dan weten aan redactie@dubbelzes.net, dan worden deze zo snel mogelijk verwijderd.

Wij vonden het een hele leuke avond en zien jullie graag bij de volgende activiteit!

Liefdevolle groetjes van de AC

Klik op de foto om het hele album te openen.