Nieuwe trainer selectie seizoen 2020-2021

Met groot genoegen kunnen we melden dat we voor het seizoen 2020-2021 een nieuwe trainer voor de selectie hebben vastgelegd. Dennis Looyenstein is het komend seizoen de nieuwe trainer/coach van de Dubbel Zes/Futura selectie.

Als speler heeft Dennis zijn roots liggen bij Hou Stand en Ready waar hij lang in de selectie heeft gespeeld. Hij begon zijn loopbaan als trainer bij Ready, en heeft daarna onder andere het 2e van  HKV/Ons Eibernest, de A-selectie van Dijkvogels, selectie van Dijkvogels en Achilles getraind. Sinds 2017 is hij hoofdtrainer bij Phoenix en mede dankzij zijn inbreng draaien ze in de zaal bovenin mee in de 2e klasse en staan ze op het veld bovenaan in de 1e klasse. En komend seizoen komt hij dus over naar Dubbel Zes/Futura.

De afgelopen tijd zijn een aantal positieve gesprekken met Dennis gevoerd. Het bestuur en TCJC van Dubbel Zes/Futura zijn dan ook zeer verheugd met het aanstellen van Dennis Looyenstein als trainer/coach van de selectie. Dennis zal een nieuwe impuls geven aan de kwaliteit van onze selectie en zorgen voor een juiste balans tussen prestatie en plezier in het korfbalspel. Hij is een trainer die plezier met presteren graag combineert. Wat dat betreft past hij prima in het beleid dat wij nastreven en we zien de samenwerking dan ook met vertrouwen tegemoet. Wij wensen Dennis veel succes komend seizoen.