Alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast

Het bestuur van Dubbel Zes heeft in lijn met het KNKV en de landelijke maatregelen gevolge het Coronavirus, besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Tot en met 31 maart zullen alle trainingen, activiteiten en bijeenkomsten niet doorgaan. 


Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus en diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.

 

Dit betekent dat de Playbackshow helaas niet door zal gaan. Het spijt de AC ontzettend. 

Voor de BALV van 25 maart wordt een oplossing gezocht. Zodra we meer weten zullen we daarover berichten. 

 

Zie ook:

https://www.knkv.nl/nieuws/geen-korfbal-tot-en-met-31-maart