Wie doet wat rond de fusie – deel 7 Werkgroep Communicatie

Labels: Fusie

De werkgroep Communicatie kwam 7 april voor het eerst bij elkaar, via ZOOM. Je zou bijna denken dat deze werkgroep nog moet beginnen, maar niets is minder waar. De onderwerpen waar zij zich mee bezig houden zijn echter meer als losse projecten gestart. In deze fase komen zaken bij elkaar. 

Immers, de website moet in de nieuwe kleuren worden gegoten. De social media kanalen krijgen een nieuwe look & feel. Daarbij moet je ook opnieuw kijken naar welke kanalen je voor wie gaat inzetten. En waarvoor? Alleen om te informeren of ook om bijvoorbeeld leden te werven?

Het maken van teksten en beheren van verschillende kanalen wordt nu door veel verschillende mensen gedaan. Wie wat straks gaat doen moet opnieuw worden afgesproken om er voor te zorgen dat de communicatie één uitstraling krijgt en overeenkomt met het DNA-verhaal dat tijdens de (B)ALV van 1 april is gepresenteerd. Al dit soort dwarsverbanden en praktische zaken kwamen op 7 april jl. aan de orde.

Er is nog veel te doen maar we hebben ook genoeg handjes om te helpen. De volgende leden en betrokkenen bij Dubbel Zes en Futura werken mee : Jerney de Jong, Jos Timmer, Theo Taal, Niels Vrolijk, Susan Laraghy, Christien Stoker, Bart Klijn (namens Stuurgroep).

De werkgroep werkt aan het volgende onderwerpen:

  • nieuwe website; techniek, teksten, vormgeving en privacy
  • sponsorbeleid; huidig en nieuw
  • strategie voor gebruik van kanalen zoals website, whatsapp en social media en de inzet van communicatie richting verschillende doelgroepen
  • organisatie van de communicatie; wie schrijft, beheert en publiceert wat?
  • Publiciteit

Veel hiervan wordt pas zichtbaar vanaf de oprichting. Nog even geduld dus! Wil je bijdragen of heb je ideeën voor de Werkgroep Communicatie? Geef je dan op of geef het door via secretaris@kvfutura.nl