YES, we mogen de wei weer in!

Het heeft even geduurd, maar onder strenge voorwaarden mogen we weer gebruik maken van het stokroosveldNadat de politiek bekend maakte dat regels versoepeld werden, moesten we een plan aan de gemeente aanleveren hoe we de corona-maatregelen zouden handhaven op het sportterrein.

Hier is hard aan gewerkt en onze plannen zijn goed gekeurd. De trainers zijn geïnstrueerd en alle ouders hebben inmiddels een brief ontvangen.

We zijn uiteraard erg blij dat we weer mogen trainen en hopen dan ook alle kinderen de komende weken weer te zien. Al kunnen we maar 1x per week per team trainen, het is een mooi begin! Echter we respecteren als kinderen niet komen trainen vanwege het corona-virus. Het trainen is vrijwillig.

Bij de indeling van de trainingen hebben we met een aantal zaken rekening gehouden:

We trainen alleen op de dinsdag en vrijdag. Alleen de kangoeroes trainen op de zaterdag, zoals zij gewend zijn. Gezien we rondom de trainingen ook een aantal zaken moeten organiseren (waar extra mensen voor nodig zijn), willen we niet alle dagen bezetten.

We maken gebruik van 2 kunstgras velden en het gras naast de futura-kantine en starttijden per veld zijn verschillend. Er mogen maar een beperkt aantal kinderen per veld trainen en om doorstroom in- en uitgang te bevorderen is het noodzakelijk op verschillende tijden te starten. 

Kinderen in dezelfde leeftijdscategorie van beide verenigingen trainen nagenoeg op dezelfde tijd. Hierdoor is het de komende weken mogelijk om eventueel de teams wat te mixen tijdens de training en elkaar beter te leren kennen.

We begrijpen dat het even wennen is, en er zal de komende periode vast nog meer gaan wijzigen. We gaan proberen ouders en jeugdleden zo goed mogelijk op de hoogte te houden. We hopen op jullie enthousiasme en medewerking want wij zullen er alles aan doen om weer lekker te kunnen korfballen met z’n allen.

Tot snel