Het betere ‘sloopwerk’ is begonnen.

Labels: Fusie

Nee, dit is niet het verslag van een ‘illegaal’ gespeelde korfbalwedstrijd maar een terugblik op de eerste stap die afgelopen weekend is gezet door de commissie Huisvesting. Een stap in de richting van het realiseren van de fusie.

Deze eerste stap moet er o.a. voor zorgen dat in het nieuwe seizoen het clubgebouw van Dunas de uitstraling heeft van onze nieuwe vereniging. Na weken van overleg en ideeën werd besloten de muren tussen de beide entrees en de muur van de bestuurskamer weg te breken. Afgelopen zondag was het zover. Al vroeg waren Danny, Eric en Piet aanwezig om de voorbereidingen te treffen en om ca. negen uur ging de zaag in de muur. Om half tien konden de gearriveerde hulptroepen direct aan de slag om het puin af te voeren naar de container. Dit alles uiteraard volgens de gestelde coronaregels.

De activiteit verliep zo voortvarend dat aan het eind van de ochtend beide muren waren verwijderd en het puin was afgevoerd. Het voorstel om aansluitend alles schoon te maken werd met instemming uitgevoerd. Na een goede lunch werden de laatste handelingen verricht en om ca. half twee was een ieder weer huiswaarts gekeerd.Een goed stuk samenwerking en mooi om te zien hoe met veel enthousiasme dit karwei werd aangepakt. Dit geeft een goed gevoel. Dat is ook nodig want er moet in de komende tijd nog veel gebeuren.
Dank voor de inzet!

Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang en indien je vindt dat jij een bijdrage kunt leveren bij b.v. het schilderwerk dan horen wij dit graag. Geef maar door aan Piet Steenwijk of Ton van Es.

Commissie Huisvesting