Zomerkamp wordt Sport, Spel en Funweek

Beste ouders en kinderen, helaas kan het zomerkamp niet doorgaan op de manier hoe het al vele jaren plaatsvindt, dit door het corona-virus. De kampcommissie heeft de afgelopen weken niet stilgezeten, maar al meerdere keren hebben we de plannen compleet moeten omgooien.

Afgelopen vrijdag hebben we weer vergaderd en kunnen wij in ieder geval naar buiten brengen dat we niet naar een kamphuis gaan, maar we wel een paar leuke dagen willen organiseren (dus zonder overnachten). Dit zal in de week van 18 juli plaatsvinden en waarschijnlijk drie dagen. Met de invulling van die dagen zijn wij nu druk bezig. Aankomende week brengt de overheid meer informatie naar buiten over zomerkampen. Wij hopen hier meer duidelijkheid te krijgen wat wel en wat niet kan tijdens deze dagen.

Voor nu nog steeds, helaas, niet heel veel meer duidelijkheid naar jullie toe maar weet dat wij ons uiterste best doen om toch wat leuks te organiseren, maar waar ook over de veiligheid wordt nagedacht.

Wat we wel al kunnen vertellen is dat we bezig zijn met het organiseren van een leuke dagen met sport, spel en fun op het stokroosveld en/of andere locaties in de buurt. Ook willen we binnen de coronamaatregelen nog wel naar een pretpark of ander uitje.

Bakovoeby, levend stratego, dierengeluidenspel; wie weet worden deze spellen gespeeld tijdens de sport, spel en funweek! Uiteraard alles volgens de maatregelen die voor vakantiedag-activiteiten zijn opgesteld. 

Meld je voor 30 juni aan via zomerkamp@dubbelzes.net, daarmee geef je je ook gelijk op voor het verassingsuitje! (Net zoals bij het echte zomerkamp volgt later nog een brief naar alle deelnemers met belangrijke informatie)