Aanmelden vrijdagavondmaaltijden

Bij Dubbel Zes wordt tijdens het veldseizoen elke vrijdagavond gekookt door een groep vrijwilligers. Deze maaltijden hebben ons (naast lekker eten) veel gebracht. Binding met de vereniging, gezelligheid, niet alleen met het eigen team maar met alle kinderen en ouders van de vereniging. En ontspanning voor iedereen! Elke vrijdagavond is het feest. Geen boodschappen doen, lekker in het zonnetje op het bankje naast het veld, en genieten van een heerlijke maaltijd. Wat wil een mens nog meer?

We willen iedereen daarvoor natuurlijk van harte uitnodigen!

Praktische informatie

  • Periode: veldseizoen sep t/m okt en veldseizoen apr t/m juni
  • Tijdstip: maaltijden worden uitgeserveerd vanaf 19.00 uur
  • Locatie: bij / in de kantine van Dubbel Zes
  • Prijs standaard maaltijden: volwassenen EUR 3,75, kinderen: EUR 2,25
  • Prijs afsluitende maaltijd van een seizoen (uitgebreid Indisch buffet (herfst) of BBQ (zomer): volwassenen EUR 5,50, kinderen: EUR 4,00
  • Informatie over de maaltijd van de week: via de groepsapp van je team of het bord in de kantine van Dubbel Zes
  • Aanmelden voor de maaltijd van de week: uiterlijk woensdag 17.00 uur via de groepsapp van je team of het bord in de kantine van Dubbel Zes. (De contactpersoon van de groepsapp geeft de aanmeldingen door aan Barbara)

Samenwerking, ook bij de maaltijd

Bij korfbal weten we: alles is teamwork. Zoals jullie je kunnen voorstellen komt er wel het een en ander bij kijken om een maaltijd voor een groep te organiseren. Boodschappen doen, koken, opruimen… En als de groep eters groter wordt, zijn extra handen natuurlijk helemaal welkom. Dus we zijn altijd op zoek naar mensen die bij een maaltijd willen meehelpen. Het is altijd met een groepje en daarmee is het ook gewoon heel gezellig om te doen. Vele handen maken licht werk!

Mee doen?

Ben je enthousiast en wil je zelf een keertje mee helpen met het organiseren van een maaltijd? Spreek dan Barbara of Melania (zie fotootje) een keertje aan op vrijdag of neem contact op via barbara.denbroeder@dubbelzes.net.

Tot ziens op de vrijdagavond!