Formulieren

De onderstaande formulieren kan je nodig hebben voor de competitie:

Wedstrijdformulier   Op dit formulier moeten iedere wedstrijd alle spelers en wissels opgegeven worden en noteert de scheidsrechter de eindstand en eventuele gele en rode kaarten.
     
Spelbepalingen   Op dit formulier staan de spelbepalingen voor alle klassen en leeftijdscategoriën:
De hoogte van de paal, de grootte van de bal en het veld, het aantal wissels, etc.
     
kleurenmatrix Spelerskaarten   De leeftijd van een jeugdspeler bepaalt de kleur van de spelerskaart. In dit overzicht staat welke samenstelling van leeftijden (kleuren) in welke leeftijdscategorie mag spelen.
     
Codekaart
Gele Kaart
  Om de aard  van de overtreding na een gele kaart aan te kunnen geldt er een codesysteem. Op dit formulier zie je welke code overeenkomt met welke overtreding.
     
Codekaart
Rode Kaart
  Om de aard  van de overtreding na een rode kaart aan te kunnen geldt er een codesysteem. Op dit formulier zie je welke code overeenkomt met welke overtreding.
     
Strafformulier   Wanneer er een rode kaart getoond is, dienen alle betrokkenen een strafformulier in te vullen. De scheidsrechter, de betreffende speler, zijn directe tegenstander en beide aanvoerders.
     
Aangifteformulier   Ieder lid van het KNKV kan aangifte doen tegen een ander lid bij de tuchtcommissie. Dit doe je door het invullen en opsturen van het aangifteformulier.