Dubbel Zes Zomerkamp 2018

Net als ieder jaar gaan we ook dit jaar weer in de eerste week van de zomervakantie op zomerkamp. Op zaterdag 14 juli 2018 vertrekken we weer voor een week vol sport en spel in de bossen. Je kunt je nu al opgeven. Iedereen van de F1 t/m de A1 mag mee. Geef je dus direct op.

Let op: Vanaf heden kan je je niet meer opgeven via het formulier. Wil je toch nog mee op kamp? Neem dan contact op met HKL Petra.


Ieder jaar gaan we weer naar een andere groepsaccommodatie en dit jaar is de keuze gevallen op Manege en Vakantieboerderij De Tutenburg in Giesbeek We zijn in 2005 en 2006 ook in deze accommodatie geweest en deze is toen goed bevallen. De accommodatie ligt in Gelderland, net voorbij Arnhem.


De kampleiding is al weer begonnen met de eerste voorbereidingen. De eerste kampvergaderingen zijn al achter de rug, dus nu is het aan jou om je zo snel mogelijk op te geven en ervoor te zorgen dat ook jouw naam op de lijst komt te staan. 


Halve week

Als je mee wilt, moet je het online formulier dat hier niet meer te vinden is invullen. De kinderen van de E en de F kunnen er ook voor kiezen om een halve week mee op kamp te gaan. Dan kunnen je ouders je op woensdag komen brengen en doe je de rest van de week gezellig mee. Zo kan je vast even wennen als je een hele week toch wel erg lang vind.

Twijfel je nog?
Vraag dan eens aan iemand die vorig jaar al is meegeweest hoe leuk het zomerkamp is. Hij of zij kan je vertellen hoe ontzettend leuk het zomerkamp vorig jaar was. En wij kunnen je verzekeren dat het dit jaar minstens net zo leuk gaat worden. Twijfelen papa en mama nog, dan kunnen zij bij Petra of Maarten terecht voor meer informatie. Ook zal er voorafgaand aan het zomerkamp een informatiemiddag of -avond voor de ouders georganiseerd worden.


De kosten voor het kamp bedragen dit jaar €195,- euro per kind per gezin voor een hele week en €112,- euro per kind per gezin voor een halve week. Voor het tweede kind uit één gezin verleent Dubbel Zes een korting van € 20,- euro.

Voor meer informatie kun je altijd terecht bij Maarten Kuif (06-29375372) en/of hoofdkampleidster Petra (06-22928417).

 

Wil je de nog eens zien hoe leuk het vorige kamp was, klik dan hier voor de foto's!

 

De kampleiding die dit jaar mee gaat bestaat uit:

Jordy Verduyn Lunel, Kris Kuif, Luc de Leijster, Petra van den Nieuwenhoff, Marit Toet, Maarten Kuif, Nina Peters, Ly Le en Dyon Verduyn Lunel.