KNKV Wedstrijdzaken app

Op 22 augustus 2017 heeft het KNKV een nieuwe app uitgebracht om alle wedstrijdzaken af te handelen. Deze app heb je nodig om als coach of scheidsrechter het wedstrijdformulier in orde te maken, maar ook voor spelers en ouders is het een handige app om snel de uitslagen en standen te bekijken.

De nieuwe app komt in de plaats van de Sportlinked app, die we de afgelopen twee seizoenen gebruikt hebben voor de wedstrijdformulieren. Het is min of meer dezelfde app, maar dan alleen voor het KNKV. In de app kan je het programma, de uitslagen en de standen van jouw team, of van alle andere Dubbel Zes teams bekijken. Tevens dient deze app bij wedstrijden gebruikt te worden door de coach om de opstellingen door te sturen naar de scheidsrechter, die op zijn of haar beurt de opstellingen goedkeurt en na de wedstrijd de wissels en de uitslag invoert.

De app is te vinden in Google Play en in de Apple App Store door op één van de onderstaande links te klikken. Er is helaas geen versie beschikbaar voor Windows Phone.

  

Wanneer je de app hebt gedownload, dan zie je een scherm met registreren en inloggen. Als je de oude Sportlinked app ook al hebt gebruikt, dan hoef je niet te registreren, maar kan je direct inloggen. Je dient dan het e-mailadres te gebruiken dat bij Dubbel Zes bekend is en in onze administratie staat weergegeven. Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kan je deze naar je e-mailadres laten sturen. Na het inloggen kan je je gegevens controleren en je privacy-status opgeven. Wil je niet dat mensen je naam of foto zien, dan kan je die afschermen. Klik hierna op 'Volgende' om door te gaan naar de app zelf.

In het home-scherm zie je standaard jouw eerstvolgende wedstrijden en link naar jouw volledige wedstrijdprogramma. Dit zijn niet alleen de wedstrijden die moet spelen, maar ook de wedstrijden waarvoor je als coach of als scheidsrechter bent aangewezen. Ook vind je de laatste tweets van Dubbel Zes en het KNKV op jouw home-scherm.

Via het menu kan je naar jouw programma, uitslagen en standen. Ook kan je favoriete verenigingen, teams of personen opgeven, om deze verenigingen/teams/personen gemakkelijk snel te kunnen vinden.

 

Als het inloggen niet werkt

Het kan zijn dat jouw e-mailadres in de administratie van Dubbel Zes niet meer up-to-date is. In dat geval moet je even contact opnemen met Maarten. Hij kan controleren welk e-mailadres wij van jou hebben en kan deze aanpassen als deze niet correct is.