Nieuws

 • Inspiratie opdoen bij KCR in Ridderkerk

  Labels: Fusie

  Maandag 10 februari jl. was een afvaardiging van de stuurgroep op bezoek bij Jos de Vos, oud-voorzitter van korfbalvereniging KCR in Ridderkerk. KCR is een fusievereniging van de korfbalclubs Sagritta en Bolnes en heeft rond de 550 leden.

  Lees meer

 • Er hing liefde in de lucht…

  Afgelopen vrijdag, 14 februari, vond het Valentijnsfeest plaats in De Zeshoek. In een mooi versierde kantine is er een goed feestje gevierd!

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Avanti D5 - Dubbel Zes D2

  In een gezellige sporthal net over de grens van Delfgauw stond een kraker op het programma. De vorige zaalwedstrijd tegen Avanti werd nèt gewonnen, dus dit beloofde een mooie strijd te gaan worden, met kans op punten.

  Lees meer

 • Betaling tweede termijn komt er aan

  Rond 25 februari zal de contributie voor het tweede halfjaar van het seizoen 2019-2020 worden geïnd. (1 januari t/m 30 juni 2020) Dit betekent dat voor de mensen die een automatische incasso hebben afgegeven het verschuldigde contributiebedrag zal worden afgeschreven van de rekening. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes 5 - Sperwers 2

  Vanochtend toen ik mijn bed uitstapte had ik er al zin in. Sperwers thuis is altijd leuk?!? Ik keek naar buiten en dacht: dat wordt een nat pak als ik ga fietsen. Regenpak aan en gaan. Maarten, scheidsrechter of onze vaste invalkracht, kwam ook redelijk verzopen aan. 

  Lees meer

 • Oproep, Hulp gezocht !!

  Sinds 2 weken zitten onze beide B teams zonder trainer/coach. Heel vervelend, maar Willem en Eric hebben zich 100% ingezet sinds september en deze nieuwe ploegen goed samen laten komen. We hebben alle begrip voor hun (tijdelijke) stop, maar vinden wel dat beide teams zo goed mogelijk moeten worden opgevangen.

  Lees meer