Nieuws

 • Nieuwe JTC gevonden

  Een aantal weken geleden lieten de leden van de huidige JTC weten na dit seizoen te stoppen met hun werkzaamheden voor deze commissie en dat Dubbel Zes op zoek was naar een aantal mensen om deze commissie ook na dit seizoen te bemannen. Wij zijn blij te kunnen melden dat we deze mensen hebben gevonden.

  Lees meer

 • Haagse Korfbal Feesten presenteert: HKF LIVE 2019

  Weet je nog vroeger, de korfbalfeesten; alle clubs samen, ons kent ons en zoveel herinneringen. Die sfeer wilt de organisatie HKF 11 mei weer neerzetten. Het wordt georganiseerd door vier Haagse clubs samen, maar alle (oud) korfballers zijn welkom! (Let op: 21+) 

  Lees meer

 • Samenwerkings sportdag

  Op zaterdag 6 april houden Futura en Dubbel Zes weer een gezamenlijke training. Het zal een wat andere zijn dan de 2 eerdere techniek trainingen. Deze zaterdag zullen we gebruiken om alle kinderen beter kennis met elkaar te laten maken.

  Lees meer

 • Vriendjes en Vriendinnetjes training én clinic voor selectie bij Dubbel Zes

  Op woensdag 19 februari 2019 organiseerde korfbalvereniging Dubbel Zes een superleuke Vriendjes en Vriendinnetjes training, gevolgd door een clinic voor de selectie. Inmiddels een goede gewoonte bij Dubbel Zes: de jeugd wordt uitgenodigd om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen naar een speciale training.

  Lees meer

 • Dubbel Zes en Futura starten intensieve samenwerking

  Het kenmerk van een teamsport is dat de beste resultaten worden bereikt wanneer je samenwerkt met een gemeenschappelijk doel. Enerzijds kan dit zijn om de winst te behalen, anderzijds kan dit betrekking hebben op het plezier in de sport. 

  Lees meer

 • Einde zaalseizoen - Start veldseizoen

  De temperaturen gaan weer omhoog, de zon laat zich steeds vaker zien en de competitie in de zaal nadert zijn ontknoping. Kortom we gaan binnenkort het veld weer op. Daarom informeren wij je nu vast over de laatste zaaltrainingen en de eerste veldtrainingen.

  Lees meer

 • Playbackshow 23 maart

  Nog maar 2 weken om te oefenen! Dan vindt de jaarlijkse Dubbel Zes Playbackshow plaats! Ook dit jaar zal het enorme, mooie, podium opgebouwd worden voor onze Dubbel Zes artiesten. De gigantische wisselbeker wordt nog even opgepoetst en de medailles zijn binnen. 

  Lees meer

 • 3+2=1

  Zo die kan lekker rekenen zal je wellicht denken... Het gaat hier ook niet zozeer om het rekenen maar wel om het óp elkaar kunnen rekenen. En in dat geval 3+2=1. Door een gunstig zaalschema spelen Dubbel Zes 2 en 3 vaak na elkaar en dat blijkt geen overbodige luxe.

  Lees meer

 • Geen (jeugd)trainingen in de voorjaarsvakantie

  Tussen zaterdag 23 februari en zondag 3 maart is het voorjaarsvakantie. Deze week zal er door DZ2, DZ3 en alle jeugdploegen niet getraind worden. Door Dubbel Zes 1 wordt er wel getraind, maar mogelijk zijn er voor hen ook wijzigingen. Vraag dit aan de trainer. 

  Lees meer