Nieuws

 • Uitnodiging Grote Schoonmaak

  Op 20 juli vindt in de kantine de grote schoonmaak plaats. Zodra we de kinderen hebben uitgezwaaid gaan we met zoveel mogelijk mensen de kantine en kleedkamers weer lekker opfrissen voor het volgende seizoen.

  Lees meer

 • Nieuwe overeenkomst met M&O-fysiotherapie

  We zijn bijzonder verheugd mee te delen dat de overeenkomst met M&O-fysiotherapie is verlengd. Afgelopen week hebben Jan van Es en Robert Lintjes namens resp. M&O en Dubbel Zes de nieuwe overeenkomst ondertekend.

  Lees meer

 • Nieuwe beheerders en schoonmakers gezocht

  Het afgelopen seizoen hebben we weer kunnen genieten van een ruim aanbod van eten en drinken en een goede service achter de bar in een schone kantine. Een groep vaste (assistent-) beheerders samen met ouders van de jeugdteams zorgden voor een goede bezetting achter de bar. 

  Lees meer

 • Wat een top jaar met Dubbel Zes E1

  Na veel leuke wedstrijden gespeeld te hebben was het afgelopen zaterdag tijd voor de laatste wedstrijd van de E1. Linde kon er helaas niet bij zijn, omdat ze ziek was (al was ze er later via FaceTime nog wel bij :-)).

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Movado 5 - Dubbel Zes 3

  Vandaag stond voor ons de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, om 10u verzamelen in Dordrecht. Gelukkig was het ideaal korfbalweer, zacht zonnetje, weinig wind en een groot veld dat ze met wat ouderwetse lijnen verkleind hadden. 

  Lees meer

 • Gezamenlijke trainingen Dubbel Zes/Futura B1 en B2

  Nu het huidige seizoen op zijn eind loopt en er voorzichtig al wordt uitgekeken naar het nieuwe seizoen staan we aan de vooravond van een grote verandering voor onze B-ploegen. Volgend seizoen spelen de B1 en B2 in gecombineerde teams met Futura. Deze teams gaan vanaf vrijdag al samen trainen.

  Lees meer

 • Combinatievereniging: wat betekent dat?

  In het stuk ‘Contouren samengaan Dubbel Zes en Futura’ van een paar weken geleden hebben beide verenigingen uitgelegd waar op bestuurlijk vlak de komende periode aan wordt gewerkt. Maar wat betekent deze samenwerking op korte termijn? Hoe zien de teams er volgend seizoen uit? 

  Lees meer