Nieuws

 • Nieuwe clubnaam en -kleuren

  Labels: Fusie

  Vorige week aan het einde van de bijzondere ledenvergadering, die volledig via videoverbinding plaatsvond, zijn de naam en de kleuren van de nieuwe vereniging bekend gemaakt. De werkgroep Naam, tenue & logo kon na een intensieve voorbereiding eindelijk de uitkomsten van de enquête bekend maken! 

  Lees meer

 • Geen korfbal, wel Dubbel Zes

  Door de maatregelen die tegen de verspreiding van het coronavirus zijn genomen, wordt er inmiddels al ongeveer twee weken niet meer gekorfbald. Helaas zullen wij elkaar ook de komende twee maanden niet op ons Stokroosveld ontmoeten, maar je hoeft Dubbel Zes niet te missen! Lees snel verder voor meer informatie.

  Lees meer

 • Zomerkamp gaat vooralsnog door

  Het zijn wat onrustige en onzekere tijden door het coronavirus. Al helemaal nu de maatregelen verlengd zijn tot 1 juni 2020. Vooralsnog gaan we er van uit dat het zomerkamp gewoon door kan gaan! Natuurlijk houden wij als kampcommissie de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

  Lees meer

 • Geef je vanaf nu op voor het Dubbel Zes Zomerkamp

  Net als ieder jaar gaan we ook dit jaar weer in de eerste week van de zomervakantie op zomerkamp. Op zaterdag 20 juli 2019 vertrekken we weer voor een week vol sport en spel in de bossen. Je kunt je nu opgeven. Iedereen van de F1 t/m de A1 mag mee. Geef je dus direct op.

  Lees meer

 • BALV op woensdag 1 april

  Labels: Fusie

  In het fusietraject tussen Dubbel Zes en Futura hebben de besturen van beide verenigingen én de stuurgroep in een eerder stadium besloten gelijk op te trekken en de bijzondere algemene ledenvergadering (BALV) voor instemming tegelijk te houden. 

  Lees meer

 • Coronavirus en Dubbel Zes – update 15 maart

  Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet van donderdag 12 maart jl. heeft het bestuur alle wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten tot en met dinsdag 31 maart afgelast. 

  Lees meer

 • Alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast

  Het bestuur van Dubbel Zes heeft in lijn met het KNKV en de landelijke maatregelen gevolge het Coronavirus, besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Tot en met 31 maart zullen alle trainingen, activiteiten en bijeenkomsten niet doorgaan. 


  Lees meer