Nieuws

 • Dunas is van start gegaan.

  Nu de fusie vereniging Dunas van start is gegaan, komt er ook een einde aan het bijwerken van de Dubbel Zes website. Deze website zal voorlopig nog wel actief blijven, maar niet meer bijgewerkt worden. 

  Lees meer

 • Paaltoernooi/Schutterstoernooi

  Dankzij de versoepeling van de Corona-maatregelen is het mogelijk om op zaterdag 4 juli weer een paaltoernooi/schutterstoernooi te organiseren!

  Lees meer

 • Het veld op binnen de lijnen, YES wedstrijdjes!

  Op zaterdag 4 juli mogen we toch nog 1 keer een wedstrijdje spelen. Uiteraard om te wennen aan de nieuwe teams, maar natuurlijk ook omdat dit het leukste aan korfballen is. Neem allemaal een zwart (of donker blauw) en een wit shirtje mee (het kan zijn dat je even moet invallen als ploegen niet compleet zijn). 

  Lees meer

 • Zomerkamp wordt Sport, Spel en Funweek

  Beste ouders en kinderen, helaas kan het zomerkamp niet doorgaan op de manier hoe het al vele jaren plaatsvindt, dit door het corona-virus. De kampcommissie heeft de afgelopen weken niet stilgezeten, maar al meerdere keren hebben we de plannen compleet moeten omgooien.

  Lees meer

 • Het betere ‘sloopwerk’ is begonnen.

  Labels: Fusie

  Nee, dit is niet het verslag van een ‘illegaal’ gespeelde korfbalwedstrijd maar een terugblik op de eerste stap die afgelopen weekend is gezet door de commissie Huisvesting. Een stap in de richting van het realiseren van de fusie.

  Lees meer

 • Eerste tekenen van de nieuwe Dunas huisvesting

  Labels: Fusie

  De werkgroep huisvesting startte dit weekend met de eerste aanpassingen aan de kantine. Om straks de grotere vereniging te kunnen huisvesten is een vergroting van de “oude” kantine van Dubbel Zes noodzakelijk. Zondag werd door een aantal vrijwilligers de muur naar de bestuurskamer door gebroken. 

  Lees meer

 • Op zoek naar trainer/coach voor Dunas 2

  De afgelopen maanden is de technische commissie bezig geweest met het zoeken naar een trainer/coach voor het 2e. Tot op heden zonder resultaat. Dennis Looijestein gaat het 1e trainen en coachen. Daar Dunas 1 & 2 op de dinsdag samen trainen, blijft de training op donderdag en de coaching op zaterdag over. 

  Lees meer

 • Voorlopige opstelling senioren Dunas seizoen 2020-2021

  Hieronder de voorlopige opstelling van de senioren voor komend seizoen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben ten aanzien van de opstelling, neem dan contact op met Sandor Post (06-34346767) of Willem Kersten (06-46207423).

  Lees meer