Nieuws

 • SAVE THE DATE - Filmtheater De Zeshoek 16 februari

  Volgende maand is het dan weer zo ver, de zeshoek wordt omgetoverd tot een gezellige bioscoop! Op 16 februari mogen alle kids vanaf de kangoeroetjes tot en met de D2 weer met een bak popcorn genieten van een leuke film in ons filmtheater De Zeshoek. 

  Lees meer

 • Playbackshow 23 maart

  Het is bijna weer zo ver! De jaarlijkse Dubbel Zes Playbackshow! Ook dit jaar zal het enorme, mooie, podium opgebouwd worden voor onze Dubbel Zes artiesten. De gigantische wisselbeker wordt nog even opgepoetst en de namen van de winnaars van 2018 staan er reeds in gegraveerd.

  Lees meer

 • Van de voorzitter - Denk mee, praat mee

  De feestdagen zitten erop en het nieuwe kalenderjaar is een feit. Namens het bestuur wens ik een ieder een gezond, gelukkig, voorspoedig en sportief 2019 toe! Ik wens alle spelers en toeschouwers mooie spelmomenten, fijne winstpartijen, sportief verlies, misschien een kampioenschapje en vooral veel spelplezier!

  Lees meer

 • Strijd aan met de kerstpondjes?

  Van de decembermaand genoten en smakelijk gegeten en lekker gedronken? Prima, niks mis mee. Maar wil je de extra pondjes weer kwijt? Of kijk je alweer verder en wil je dit jaar strak de zomer in? Of is je goede voornemen aan je fitheid te werken en meer te sporten? Kom dan iedere donderdagavond bij KombiFit trainen!

  Lees meer

 • Gewenst of Ongewenst en Ouderbijeenkomst op 25 januari

  Dubbel Zes hecht grote waarde aan een sociaal veilige omgeving. Daarom probeert de vereniging via diverse activiteiten de bewustwording en het gesprek te stimuleren omtrent gewenste en ongewenste gedragingen. Zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E1 – Phoenix E7

  Na een vriendelijk welkomstwoord van de beheerder van de Gaslaan kon de wedstrijd tegen Phoenix E7, die vorige keer helaas niet door kon gaan, van start gaan. Ly, de scheidsrechter, kreeg vele handen geschud en de wedstrijd kon beginnen.

  Lees meer

 • Korfbalboek

  Rob Blokpoel, Ton van Rijswijk en uitgever Chris Willemsen doen hun uiterste best om "100 jaar geschiedenis van het Haagse korfbal" vast te leggen in een 3-tal (!) boeken, waarvan het eerste deel op 3 november is geïntroduceerd op de Haagse Sport Campus bij een aantal Haagse korfbal prominenten.

  Lees meer

 • Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

  Het bestuur van korfbalvereniging Dubbel Zes nodigt alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van harte uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op dinsdag 1 januari in de Zeshoek van 16.00 tot 18.00 uur. Drankjes en hapjes worden u door de vereniging aangeboden.

  Lees meer

 • Geen trainingen in de kerstvakantie

  De kerstdagen komen er aan en het jaar is al weer bijna ten einde. Ook wordt er even niet gekorfbald. Alleen de D1 mag deze zaterdag nog 1x aan de bak, en daarna is het op 5 januari de E1 die de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar speelt. Ook wordt er deze periode even niet getraind.

  Lees meer

 • Foto's Kerstdiner staan online

  Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse kerstdiner voor alle jeugd bij Dubbel Zes. Iedereen zag er prachtig uit, het was heel gezellig en het eten was heerlijk! Er zijn heel aantal foto's gemaakt. Bekijk ze snel!

  Lees meer