Nieuws

 • Van de Voorzitter

  Vanwege de late zomervakantie was het dit jaar kort dag van vakantie naar de seizoenstart. Het was voor veel vrijwilligers direct na de vakantie knallen. Maar wat een geweldige seizoensopening hebben we gehad! 

  Lees meer

 • Afterkamp en sponsorloop

  Heb jij al heimwee naar het zomerkamp? Of ben jij nog nooit mee geweest, maar ben jij benieuwd naar hoe het er op het zomerkamp aan toe gaat? Lees dan snel verder, want er komt een afterkamp aan! Ook vindt in dat weekend de sponsorloop plaats.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Avanti E5 – Dubbel Zes E2

  Afgelopen weekend stond voor de E2 de tweede wedstrijd van dit seizoen op het programma. Ditmaal was Avanti de tegenstander, nadat er eerder met 5-0 van LYNX was gewonnen.De wedstrijd tegen Avanti leek van tevoren wat spannender te gaan worden, want zij hadden de eerste wedstrijd met 0-17 gewonnen van ONDO. 

  Lees meer

 • Betaling eerste termijn komt er aan

  Rond 25 september zal de contributie voor het eerste halfjaar van het seizoen 2019-2020 worden geïnd (1 juli 2019  t/m 31 december 2019). Dit betekent dat voor de mensen die een automatische incasso hebben afgegeven het verschuldigde contributiebedrag zal worden afgeschreven van de rekening.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Fortuna B4 – DubbelZes/Futura B2

  Afgelopen zaterdag hebben we onze 2e wedstrijd gespeeld. Als we er 22 meer in hadden gegooid, dan hadden we nog gewonnen ook. Laten we er maar om lachen, het was een flinke nederlaag. Over de wedstrijd: we zijn een goed gemengd team met spelers van Futura en Dubbel Zes. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag HKV/Ons Eibernest D2 – Dubbelzes D2

  Vandaag begon het nieuwe veldseizoen met een uitwedstrijd bij het altijd gezellige HKV Ons Eibernest. Een natte wedstrijd, dat wel, maar dicht tegen elkaar onder de paraplu’s was het voor de ouders best uit te houden langs de lijn.

  Lees meer

 • Supportersmiddag: be there!

  Zaterdag 14 september spelen Dubbel Zes/Futura 1 en 2 de eerste thuiswedstrijden in de competitie. Een bijzonder moment, want het zijn de eerste thuiswedstrijden waarbij de selectiespelers van Dubbel Zes en Futura samen spelen.

  Lees meer

 • Eerste kangoeroetraining met Skippie Smulochtend

  Voor alle jeugdteams is het seizoen vorige week al begonnen, maar het is nu ook tijd voor de eerste training van de Kangoeroetjes! Vanaf dit seizoen gaan de kangoeroetjes van Dubbel Zes en Futura samen trainen. Op zaterdag 14 september is de eerste kangoeroetraining.

  Lees meer

 • ZaterDaghap

  Het veldseizoen is weer begonnen en we kunnen weer heerlijk genieten van mooie wedstrijden en ons gezellige clubhuis. De TC en JTC hebben  dit seizoen geregeld dat er op twee zaterdagen een vol programma is bij Dubbel Zes. 

  Lees meer