Nieuws

 • Doe je decemberaankopen via Sponsorkliks en steun Dubbel Zes!

  Sinterklaas is alweer in het land en de feestmaand staat voor de deur. Dat betekent een drukke, maar ook heel feestelijke periode, waarin kadootjes worden gekocht, versieringen aangeschaft en reisjes geboekt. En doe jij jouw aankopen online? Denk dan aan Dubbel Zes!

  Lees meer

 • Sinterklaas bij Dubbel Zes

  Joehoeeee we zijn goed aangekomen! Eindelijk kunnen we weer even van die wiebelige boot af. En wat een feest was het toen we zaterdag aankwamen zeg. Het was wel erg koud maar gelukkig scheen het zonnetje ook een beetje. 

  Lees meer

 • Overzicht wijzigingen zaaltrainingen

  Door feestdagen, vakanties en gymzalen die niet beschikbaar zijn, gaan sommige trainingen niet door of wijzigt de trainingslocatie. In dit overzicht staat op welke data de trainingen afwijken van het reguliere zaaltrainingsschema.

  Lees meer

 • Sinterklaasfeest

  Piet, piet, piet kom snel! Kijk eens door mijn verrekijker, daar in de verte is dat Nederland? Jaaaa joepie!!! Eindelijk, na weken dobberen op zee, zijn we bijna weer bij al die leuke kindertjes in Nederland. 

  Lees meer

 • Zorg voor een recente pasfoto op de KNKV app

  Tot en met vrijdag 15 november a.s. is het mogelijk om je pasfoto te wijzigen in de KNKV App. Daarna niet meer tot na de zaalcompetitie! Wij willen alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto je in de KNKV Wedstrijdzaken app staat.

  Lees meer

 • Meld je aan voor de pubquiz

  Op vrijdag 29 november vindt er weer een gezellige pubquiz plaats in onze kantine. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er kunnen nog veel meer teams meedoen!

  Lees meer

 • Bedankt!

  Op zondag 6 oktober hebben heel veel kinderen van Dubbel Zes meegedaan aan de sponsorloop. Er zijn veel sponsors gevonden en veel rondjes gelopen, wat heeft geresulteerd in een heel mooi bedrag!

  Lees meer

 • Dubbel Zes/Futura sluit eerste veldhelft af met 21-19 zege op Refleks

  Herfst!! Bladeren op het kunstgrasveld van DuFu; slipgevaar!! En waarschijnlijk ga je daardoor ook erg onzuiver schieten. Want zowel DuFu als Refleks schoten aanvankelijk erg slecht. DuFu was de competitie redelijk begonnen, maar kwakkelde de laatste weken van wedstrijd naar wedstrijd.

  Lees meer