Nieuws

 • Wie werken aan de Fusie en wat doen ze allemaal? Deel 1: stuurgroep Fusie

  Wat doet de stuurgroep Fusie? Wie zitten er in de werkgroep Nieuw Tenue? Dit en meer trekt de komende weken voorbij in een serie korte portretten. Daarin krijg je een indruk van alle werkgroepen rond de fusie en de mensen die erin zitten. We starten met: de stuurgroep Fusie. Aan het woord: Bart Klijn en Shirley Uitte de Willige.

  Lees meer

 • Vriendjes- en Kennismakingstraining

  Het is binnenkort weer tijd voor de vriendjes- en kennismakingstraining voor de Kangoeroes, F en E.


  Maak je iemand lid, dan krijg je een leuk cadeautje! 

  Lees meer

 • Dart toernooi

  Schuilt er in jou een Barney of Van Gerwen? Gooi jij zo ‘effetjes' uit de losse pols een triple 20? Schrijf je dan in voor het Futura Darttoernooi op vrijdag 6 maart. Tijd volgt nog, maar de avond kan je alvast vrij houden.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Excelsior D4 – Dubbel Zes D2

  Het fluitsignaal heeft nog niet geklonken in Sporthal De Buitenhof in Delft, of Teije, Kylian, Linde en Binck zetten de aanval in. Al na 2 minuten valt het eerste schot van Binck. Net mis! Maar de spelers van Excelsior zijn wakker. Die schakelen snel over en zetten de verdediging van Mike, Ruben, Robyn en Ayden al snel onder druk.


  Lees meer

 • Valentijnsfeest

  Wie denkt er bij vrijdag 14 februari niet meteen aan Valentijnsdag? Wij in ieder geval wel! Daarom is er op deze liefdevolle dag een Valentijnsfeest bij Dubbel Zes voor alle jeugd!

  Lees meer

 • Erwin Dekker en George Monkou stoppen aan einde seizoen

  De trainers/coaches van ons 1e en 2e team hebben aangegeven aan het eind van het seizoen te stoppen. Beiden hebben aangegeven dat het tijd is voor een nieuw elan. Dat betekent dat we op zoek gaan naar nieuwe trainers/coaches voor de selectie voor het seizoen 2020-2021.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes D2- HKV/Ons Eibernest D2

  Afgelopen zaterdag stond het complete (!) team van D2 weer te trappelen voor de eerste wedstrijd na de kerstvakantie. Vol goede moed  begonnen ze aan de wedstrijd tegen HKV- ons Eibernest in de grote zaal aan de Gaslaan. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E2 – LYNX E1

  Afgelopen zaterdag speelde de E2 de eerste wedstrijd van 2020. De E2 doet het, na het kampioenschap op het veld, ook in de zaal erg goed. Er werden al twee wedstrijden gewonnen, maar helaas ook één verloren. Waar zit het ‘m in dat de E2 het zo goed doet?

  Lees meer

 • Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

  Het bestuur van Dubbel Zes wenst iedereen fijne kerstdagen en een gezond 2020! Daarnaast is een ieder die Dubbel Zes een warm hart toedraagt uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari, tussen 16.00 en 18.00 uur.

  Lees meer