Archieven

Archieven / 2014 / december
 • Klaverjassen

  De tweede avond van het klaverjasseizoen werd gehouden op 12 december j.l. Het aantal deelnemers is stijgende; van drie naar vier tafels!! Wederom was het een gezellige avond.

  Lees meer

 • Fijne kerstdagen en een goed 2015

  Het bestuur van Dubbel Zes wenst alle leden, vrijwilligers, ouders, donateurs, sponsors en alle anderen die Dubbel Zes een warm hart toedragen een hele fijne kerstdagen en een gezond 2015.

  Lees meer

 • Kerstdiner een groot succes

  Afgelopen zaterdag was de kantine weer omgetoverd tot een sfeervol restaurant. De AC was al de hele middag druk bezig om allerlei hapjes klaar te maken want een 7 gangen diner kost wel wat voorbereiding. 

  Lees meer

 • Wedstrijdwijzigingen as zondag

  Doordat de selectie op het moment te maken heeft met veel blessureleed en een aantal vakantiegangers kunnen er een aantal wedstrijden niet doorgaan.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1- Fortuna F4

  Na twee weekjes niet te hebben gespeeld mochten we vandaag aan de bak tegen Fortuna F4. Op het veld hebben we tegen de F6 gespeeld dus we wisten niet hoe het nu zou gaan.  

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F2 - GKV F2

  We zijn compleet en begonnen, Sebas is reserve en Thomas aan de bal, Hakar schiet op de korf. Helaas mis GKV in de aanval. Dubbel Zes neemt over dan GKV weer schot gelukkig mis.

  Lees meer

 • Aankondiging kerstdiner Snel aanmelden!

  Na het gezellige Sinterklaasfeest van vorig weekend zullen alle jeugdteams weer kunnen genieten van het traditionele, zeven-gangen kerstdiner. Volgende week volgen meer details over tijden en kosten. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes C1 – Phoenix C1

  Allemachtig, de tegenstander ziet er gelikt uit: grote, fit ogende kinderen en… een eigen flessenhouder met daarop de tekst: “PHOENIX C1”. De Dubbel Zes ouders op de tribune zijn onder de indruk!

  Lees meer

 • Dubbel Zes D1 loopt op met landskampioen

  Voorafgaand aan de wedstrijd KVS-TOP in 'onze' Houtrusthal, mocht Dubbel Zes D1 bij het voorstellen van de teams mee oplopen met de regerend landskampioen TOP uit Sassenheim.

  Lees meer

 • Kunstgrasveld voor Dubbel Zes

  Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat de Haagse gemeenteraad heeft besloten tot herinrichting van het Stokroosveld. Dit betekent dat de gemeente Den Haag een volledig gesubsidieerd kunstgrasveld zal aanleggen voor Dubbel Zes.

  Lees meer

 • Van de Voorzitter

  Vorig weekend was ik in de intreurige Wippolderhal in Delft voor de tweeluik van Dubbel Zes 2 en Dubbel Zes 1 tegen het tweede en eerste team van DKC. De Wippolderhal is een grote lelijke metalen doos met een akoestiek waarvan je binnen het uur compleet hor-en-dol bent. 

  Lees meer

 • Foto's Sinterklaasfeest online

  Afgelopen zaterdag bezocht Sinterklaas samen met vier pieten De Zeshoek. Vooraf deden we met de kinderen van de E, F en Kangoeroe Klup een heel aantal spelletjes in de Zeshoek. Het was een erg leuke middag en voor alle kinderen was er een kadootje.

  Lees meer

 • Trekkingsuitslag Grote Clubactie

  De afgelopen maanden hebben de kinderen van Dubbel Zes zich weer ingezet om zoveel mogelijk loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Imiddels is de trekking geweest, dus kan je kijken of je gewonnen hebt.

  Lees meer

 • Nieuw trainingsthema geïntroduceerd

  Tijdens het afgelopen trainersweekend is door Peter het nieuwe trainingsthema geïntroduceerd. Een grote groep trainers was op deze zaterdag middag aanwezig, om de instructie te volgen.

  Lees meer

 • Nieuwjaarsreceptie Vrijbuiters

  Na het warme welkom voor onze leden bij Dubbelzes willen we nu graag de leden van Dubbelzes en Kombifit uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie van de Vrijbuiters.

  Lees meer