Archieven

Archieven / 2014 / maart
 • Vriendjes en vriendinnetjesmaand

  Zoals al aangekondigd tijdens de Playbackshow is het in de maand april mogelijk om je vrienden, vriendinnen, buurjongen of –meisje, neefje, nichtje, broertje, zusje, je kat of je goudvis te laten zien wat een toffe gezellige en sportieve korfbalvereniging Dubbel Zes is.

  Lees meer

 • Zeshoek in Spaanse sferen

  Aangezien de Aziatische avond een doorslaand succes was… zal er op vrijdag 11 april een Spaanse avond georganiseerd worden. Een avondje genieten voor jong en oud van tapa’s, sangria en Spaanse klanken uit de boxen. En als het meezit, zal er ook nog live muziek aanwezig zijn. Wie heeft daar nou geen zin in!

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Avanti A3 - Dubbel Zes A1

  Het is de laatste zaterdag in maart en de dag begon mooi. Het zonnetjes schijnt, de lucht is blauw, Tele…. Oh nee Dubbel zessers kom maar gauw. We vertrokken, zonder Luc (lekker uitgeslapen?), naar Pijnacker. Cynthia en Arthur bleven thuis maar gelukkig hadden we Wilanne en Jason bereid gevonden om in te vallen.

  Lees meer

 • Groep 2 CMS uitgenodigd voor spelletjesochtend

  De afgelopen maanden hebben de tweede groepers van de Christelijke Montessorischool korfballesjes op hun school gehad. Op 2 april volgt nog 1 lesje op school, waarna de kinderen op zaterdag 5 april op het veld bij Dubbel Zes mogen meedoen aan een leuke spelletjesochtend.

  Lees meer

 • Dubbel Zes in de media

  De afgelopen dagen zijn er berichten in de pers verschenen over een rechtszaak tegen een oud-lid van onze vereniging. De naam van Dubbel Zes wordt hierbij ook genoemd.

  Lees meer

 • De Vrijbuiters komen terug!

  Wie herinnert zich nog het groepje enthousiaste jong volwassenen dat vorig jaar een aantal keren op het Stokroosveld kwam trainen om kennis te maken met korfbal?

  Lees meer

 • Met z'n allen met de bus naar Dubbel Zes 1

  Zoals iedereen inmiddels wel moet weten speelt Dubbel Zes 1 op zondag 23 maart, de dag na de playbackshow, de beslissingswedstrijd voor promotie naar de tweede klasse. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Leiden, waar we met de bus naartoe gaan.

  Lees meer

 • Promotiewedstrijd DZ1 op zondag 23 maart

  De promotiewedstrijd die Dubbel Zes gaat spelen is door de bond vastgesteld op zondag 23 maart. In poule 3J zijn Apollo en OKV beiden met 22 punten bovenaan geëindigd. Zij moeten 16 maart dus eerst onderling uitmaken wie onze tegenstander wordt.

  Lees meer

 • Voorkomen ongewenst gedrag bij Dubbel Zes

  De afgelopen tijd heeft het bestuur zich gebogen over de mogelijkheden om ongewenst gedrag binnen onze vereniging te voorkomen. Mede geleid door de door het NOC-NSF geadviseerde aanpak heeft dit geresulteerd in een pakket aan maatregelen.

  Lees meer

 • Dag Zaalseizoen, de Ballen!

  Dit weekend de laatste zaalwedstrijden gespeeld en nu zit het er dan weer op. Het was weer een prachtig seizoen met de nodige kampioenschappen!

  Lees meer

 • Verslag Kangoeroetraining (met foto's)

  Hallo lieve kangoeroetjes, Afgelopen zaterdag zouden we eigenlijk nog één keer in de zaal trainen, maar het was zo lekker weer dat we lekker al weer buiten hebben getraind.

  Lees meer

 • Playbackshow op 22 maart

  Hooggeëerd publiek… Nog even en dan is het echt zover! De jaarlijkse playbackshow komt er weer aan. We hopen op veel acts dit jaar. Het is natuurlijk leuk iets met je hele team te doen maar we vinden het nog leuker als jullie alleen of met z’n tweetjes wat durven te doen. 

  Lees meer

 • Dubbel Zes 1 speelt promotiewedstrijd

  Dubbel Zes 1 is al enkele weken zeker van de tweede plaats in poule 3K en daarmee maken zij nog altijd kans op promotie naar de tweede klasse in de zaal. Op zondag 16 maart moet zij een promotiewedstrijd spelen. Maar tegen wie?

  Lees meer

 • Wedstrijdprogramma 2e helft Veldseizoen

  Vandaag is het wedstrijdprogramma voor de tweede helft van het veldseizoen gepubliceerd. De eerste wedstrijden komen er al weer heel snel aan, want de competitie begint al weer op zaterdag 22 maart.

  Lees meer

 • Zondag eten in de kantine

  Komende zondag spelen Dubbel Zes 5, 3 en 2 weer een thuiswedstrijd, dus wordt er weer gekookt in de kantine. En niet zomaar gekookt, Ed maakt zijn befaamde hete boontjes. Er moet alleen wel voldoende animo zijn, dus geef je van tevoren op door een mailtje te sturen.

  Lees meer

 • Trainingsdagen en -tijden Veldseizoen

  Op zaterdag 15 maart trainen alle ploegen (A1 t/m de Kangoeroe Klup) voor het eerst weer op het veld. Deze training wordt afgesloten met een heerlijke lunch.
  Aanvang training 11.00 uur, om 13.00 uur zijn we klaar.

  Lees meer

 • Positief Coachen bij Dubbel Zes

  “Ik vond dat je deze wedstrijd heel goed stond af te vangen”; “Wat maakte jij een prachtig doelpunt”; “Je keek steeds heel goed wie er vrij stond” en “Jij wist steeds een vrijstaande medespeler te vinden”. Dit zijn enkele van de complimenten die afgelopen week door de coaches en de ouders werden gedeeld met de spelers van de Dubbel Zes teams.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes A1 - Excelsior A2

  Het is de tijd van het jaar voor carnaval en als Dubbel Zes dit niet viert, is er wel een andere vereniging waar je naartoe kunt om te hossen. U voelt het al: door deze en gene dame van de A1 is de avond vóór de wedstrijd bij VELO gefeest tot in de vroege uurtjes. Hoewel minder fris en fruitig dan anders, staan ze er gelukkig wel!

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes B1 - GKV B1

  Vandaag een thuiswedstrijd tegen één van de andere Haagse clubs. Laura en Lisanne hebben nog een jetlag in hun benen van een weekje shoppen in New 
  York en Demi is geblesseerd, dus vallen Lean, Livia en Cynthia gedurende de eerste helft in.


  Lees meer

 • Verslag Kangoeroetraining

  Afgelopen zaterdag konden we nog één keertje niet in de gymzaal trainen, dus verzamelden we weer in de kantine. Gelukkig werkte het weer erg mee en konden we lekker buiten trainen.

  Lees meer