Archieven

Archieven / 2014 / augustus
 • Je kunt nu ook pinnen bij Dubbel Zes

  Vanaf vandaag is het ook mogelijk om te pinnen bij Dubbel Zes. Je hoeft nu dus niet meer 's ochtends of halverwege de dag op zoek naar een geldautomaat, handig hè!

  Lees meer

 • 13 september Grote Clubactie

  Op zaterdag 13 september gaat ook bij Dubbel Zes de Grote Clubactie weer van start. Tijdens de grote Clubactie zet de jeugd zich in om zo veel mogelijk geld te verdienen om alle activiteiten betaalbaar te houden.

  Lees meer

 • De eerste training van de F-jes zit er op

  Afgelopen zaterdag was de eerste veldtraining van het seizoen. Thomas en Mette waren er niet, maar Leonore, Rutger, Eva, Edouard, Daila, Merle, Hakar en Julia waren er gezellig bij.

  Lees meer

 • Pasfoto's

  Om de spelerskaarten voor het nieuwe seizoen aan te kunnen maken hebben we van de volgende mensen een pasfoto nodig: Merle, Jonne, Edouard, Thomas, Daila, Julia, Marien, Edwin en Susan.

  Lees meer

 • Jeugdtrainers Seizoen 2014-2015

  Het lange wachten wordt eindelijk beloond. We kunnen deze week bekend maken wie jullie jeugdtrainers worden. Doordat een aantal mensen niet meer beschikbaar was, was het een lastige puzzel.

  Lees meer

 • Contributie

  Rond 29 augustus zal de contributie van de rekening worden afgeschreven. De leden die geen incassomachtiging hebben afgeven zullen een bericht krijgen over de te betalen contributie. Voor hen wordt de contributie verhoogd met € 5,- administratiekosten. 

  Lees meer

 • 6 september: Trainersmiddag/avond

  Op zaterdag 6 september organiseert de JTC een trainersmiddag en -avond. Tijdens deze sessie zullen de JTC en de trainerscoördinator uitleggen wat wij van jou als trainer verwachten en wat jij van ons mag verwachten. 

  Lees meer

 • Een nieuw seizoen, een nieuw bestuur

  Een sportvereniging bestaat omdat het mensen bindt in ontspanning. Een groep mensen komt samen om hun eigen tijd iets te doen waar ze plezier aan beleven. Met elkaar.

  Lees meer

 • Oefenprogramma Selectie

  Terwijl jij lekker vakantie aan het vieren bent, is de selectie al weer meer dan twee weken bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daar horen natuurlijk ook oefenwedstrijden bij. Kom jij ook kijken?

  Lees meer

 • Eerste jeugdtraining met Lunch

  Op zaterdag 30 augustus is de zomervakantie bijna voorbij en gaat het nieuwe korfbalseizoen al weer beginnen. We doen dit traditiegetrouw met een zaterdagtraining voor alle jeugd, waarna we lekker met elkaar zullen lunchen.

  Lees meer

 • Ouderbijeenkomst tijdens eerste jeugdtraining

  Tijdens de eerste jeugdtraining op zaterdag 30 augustus nodigt het bestuur alle ouders uit voor een informatieochtend in de Zeshoek. Tijdens dit uur stellen we je de trainers van je kind voor en gaan we wat dieper op onze vereniging in.

  Lees meer

 • Vanaf 30 augustus weer Kangoeroe Klup

  Met de ingang van het nieuwe korfbalseizoen gaat ook de Kangoeroe Klup weer van start. Bij de Kangoeroe Klup krijgen kinderen van 3 tot en met 6 jaar aan de hand van leuke en leerzame spelletjes de eerste beginselen van het korfbalspel bijgebracht.

  Lees meer

 • Meld je nu aan voor de Dubbel Zes Nieuwsbrief

  Met ingang van het nieuwe seizoen zal de oude vertrouwde Dubbelganger vervangen worden door een nieuwsbrief die wekelijks per e-mail wordt verstuurd. Meld je nu alvast aan en mis helemaal niets.

  Lees meer

 • Selectie start enthousiast aan eerste training

  Op dinsdag 29 juli is een groot deel van de selectie aan hun eerste training begonnen. Onder de enthousiaste leiding van Richard Mafficioli en Peter Kooij werden de eerste oefeningen voor het nieuwe seizoen afgewerkt.

  Lees meer