Archieven

Archieven / 2015 / januari
 • Playbackshow 14 maart

  Dames en heren, jongens en meisjes, het wordt weer tijd voor de jaarlijkse playbackshow. Vorig jaar was weer een groot succes maar voor dit jaar hopen we wel op meer acts.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag KZ/Danaïden A3 – DZ A1

  Aangezien Elke vandaag verhinderd is, spelen zowel Niek als Pascal van de C1 een hele wedstrijd mee. Chris, Laura, Sandra en Wolf starten in de verdediging, en dus staan Jeroen, Lisanne, Niek en Pascal in het aanvalsvak.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag DES C2 – Dubbel Zes C1

  Vandaag heeft de C1 precies acht spelers, aangezien Carlos niet meespeelt. Reserves hebben we niet, dus niemand mag zijn of haar enkels en vingers kneuzen of een knie verdraaien. Dat gebeurt gelukkig ook niet!

  Lees meer

 • Mindfulness

  Omdat gezond en in beweging meer inhoudt dan alleen maar sporten biedt KombiFit u nu een tweedaagse Mindfulness cursus aan. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag GKV C1 – Dubbel Zes C1

  Plaats delict van vandaag: sporthal Overbosch, Vlaskamp 3 in Bezuidenhout. Terwijl de coaches zich nog door het drukke verkeer rondom het Malieveld worstelen, zit een aantal ouders al in de kantine en de spelers in de hal.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Achilles F3 - Dubbel Zes F1

  Gelukkig was Leonore weer opgeknapt en waren we met z’n allen aanwezig.  Nadat we allemaal buiten verzameld hadden, deed de beheerder de deur open. Snel schoenen aan, even babbelen  en inschieten.

  Lees meer

 • Slaapweekend Zaterdag 7 - Zondag 8 februari

  Om maar gelijk met iets leuks te beginnen organiseren we het weekend van 7 op 8 februari weer een gezellig slaapweekend. We verwachten jullie zaterdag vanaf 17 uur in de kantine.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes 4 - Ready 5

  Ready uit, altijd lastig. Maar ja dat geldt dit seizoen voor meer tegenstanders of het nou uit of thuis is. Afijn, na lang rondspelen en goed verdedigend werk kwamen we door een stip en een schotje op een 2-0 voorsprong.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1- VEO F2

  Na een hele lange tijd geen wedstrijden te hebben gespeeld mochten we eindelijk weer eens aan de slag. We hadden al heel goed getraind afgelopen vrijdag en we gingen weer vol goede moed beginnen aan de wedstrijd.

  Lees meer

 • Een nieuw jaar, nieuwe activiteiten

  Namens de AC wensen wij jullie allemaal nog een heel mooi en gezellig jaar toe en we hopen de Dubbel Zes jeugd weer vaak bij onze activiteiten te mogen zien. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F2

  Het is 9 uur en veel te vroeg. Thomas komt als laatste aan en Barbara helpt met zijn schoenen.  We kunnen beginnen. Er staan 4 jongens en 4 meisjes in het veld. Alleen spelen ze vandaag tegen elkaar.

  Lees meer