Archieven

Archieven / 2015 / november
 • Foto's Sinterklaasviering online

  Afgelopen zaterdag kwam sinterklaas bij Dubbel Zes voor alle kinderen van de E, F en Kangoeroe Klup. In en om de kantine deden we eerst een hele hoop spelletjes en daarna kwam Sinterklaas met een kadootje voor iedereen. Er zijn een hele hoop foto's gemaakt. Bekijk deze hier.

  Lees meer

 • Vrijwilligers in het zonnetje

  Sinterklaas is weer in het land en dat is niet onopgemerkt aan Dubbel Zes voorbij gegaan. Zaterdag was er weer een superleuk feest waarbij Sinterklaas en de vier pieten Picasso, Pinto, Pedro en Pablo werden ontvangen. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes B1 – KVS B3

  Terwijl de B1 aan het genieten is van het Heerlijke Avondje bij Laura thuis, zit ik te ploeteren op dit verslag. Verschil moet er zijn en eerlijk is eerlijk: de B1 heeft een beetje ontspanning wel verdiend, want ze hebben een hele goede wedstrijd gespeeld!

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Fortuna F2 - Dubbel Zes F1

  Na de pietentraining op vrijdag (wat onwijs leuk was, jullie konden ontzettend goed van dak naar dak springen, op de rand van het dak lopen en cadeautjes in de schoorsteen gooien!) was er een dag later de wedstrijd tegen Fortuna F2. Alle toppers uit de F1 waren weer aanwezig dus we konden weer ons best gaan doen!

  Lees meer

 • Nieuwe bordsponsor voor Dubbel Zes

  Tot onze grote vreugde kunnen we bij Dubbel Zes weer een nieuwe bordsponsor verwelkomen: Poelier Ronald Vogels, gevestigd op de hoek van de Mient en de Appelstraat. Met deze sponsoring kan Dubbel Zes weer nieuwe dingen doen, die passen bij wat Dubbel Zes graag wil zijn: 

  Lees meer

 • Dubbel Zes houdt alle punten in Den Haag

  Na een geslaagde zondag waarop ook Dubbel Zes 4, 3 en 2 overwinningen behalen, pakt Dubbel Zes 1 de derde overwinning op rij en daarmee de koppositie. In de Houtrust-hal wordt Helios met 20-11 geklopt.

  Lees meer

 • Gratis EHBO-Cursus: nog 2 plaatsen beschikbaar

  Binnenkort organiseert Dubbel Zes een EHBO cursus. Voor de curus zijn nog 2 plekken vrij. Ben jij een vrijwilliger bij Dubbel Zes en lijkt het je leuk om de cursus kosteloos te volgen? meld je dan uiterlijk woensdag as via de mail aan bij Steven de Leijster.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Avanti B4 – Dubbel Zes B1

  Vandaag rijden we door wind en regen naar Delfgauw voor een wedstrijd tegen een iets oudere en steviger ogende tegenstander. We zijn benieuwd en de Dubbel Zes lezer vast ook! Fatima, Jonathan, Joshi en Niek moeten het eerste voorkomen dat Avanti gaat scoren en slagen daar het eerste kwartier goed in.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1- ONDO F1

  Helaas zonder Daila, zij moest haar zwemkunsten laten zien, begonnen wij de wedstrijd tegen ONDO. Edouard was er nog niet want hij moest eerst nog naar zwemmen. Met vier kanjers, Leonore, Sarah, Sebastian en Esmée, begonnen we. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Crescendo 1 - Dubbel Zes 1

  Harde windstoten en heel veel regen, wat is het toch fijn om met dit weer in de zaal te spelen! Ruim op tijd was (bijna...) iedereen aanwezig bij het stokroosveld om te vertrekken richting Leiden, waar de wedstrijd tegen Crescendo op het programma stond. 

  Lees meer

 • Sponsor Dubbel Zes gratis

  Grote kans dat jij binnenkort ook iets online koopt voor Sinterklaas of misschien al je vakantie boekt. Wist je dat je daarmee gratis Dubbel Zes kunt sponsoren? Door eerst naar Sponsorkliks te gaan en vervolgens naar bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue, Booking.com of een van de andere ruim 250 winkels.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes B1 - ONDO B3

  Vandaag neemt de B1 het op tegen een volledig meidenteam van ONDO; ik vind de dames er indrukwekkend uitzien en vermoed dat het een stevige pot korfbal gaat worden. Wat betreft de eerste helft heb ik het helemaal mis! Fatima, Joshi, Laura en Niek beginnen met een eerste aanval. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1 - Die Haghe F1

  Dit zaalseizoen speelt onze F1 in de 1e klasse en dat is best pittig. Na de wedstrijd van vorige week hebben wij afgelopen vrijdag op drie dingen geoefend. Het schot, het uitstappen naast je tegenstander om meer ruimte voor jezelf te krijgen en het opbrengen van de bal van de ene kant van het veld naar de andere kant. 

  Lees meer

 • Dubbel Zes 1 uitgeschakeld in Zuid-Holland Cup, D1 wint en gaat door

  Dubbel Zes 1 is gisteravond uitgeschakeld in de eerste ronde van de Zuid-Holland Korfbalcup. OZC was in een gelijkopgaande wedstrijd net te sterk en won met 16-17. De wedstrijd van de D-ploegen liet een ander beeld zien. Dubbel Zes D1 was met 15-0 veel te sterk voor OZC D1.

  Lees meer

 • Belangrijke post van de afsprakenpiet

  Lieve jongens en meisjes van Dubbel Zes, we hebben belangrijke post ontvangen. De afspraken Piet heeft ons gemaild of wij het leuk vinden als Sinterklaas ook dit jaar weer even in de kantine bij jullie langskomt. 

  Lees meer

 • Wedstrijden Dubbel Zes 1 en D1, woensdag in Ockenburgh

  Woensdagavond spelen de D1 en het eerste in de Zuid-Holland Korfbal Cup tegen het Rotterdamse OZC. De D1 speelde nog nooit tegen OZC en Dubbel Zes 1 pakte vorig zaalseizoen in de 2e klasse slechts 1 punt tegen deze tegenstander. Kom dus woensdag naar Ockenburg om het eerste en de D1 aan te moedigen.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Crescendo 5 - Dubbel Zes 4

  Blamage voor 4. Huh een blamage voor 4 zult u denken, die waren op het veld toch zo lekker bezig? De blamage heeft dan ook niet zo zeer met de uitslag te maken maar meer het het feit dat het blijkbaar binnen (en buiten) Dubbel Zes niet mogelijk is gebleken 1 dame te vinden om ons team te completeren.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Avanti F1 - Dubbel Zes F1

  Om 9:45 moesten we verzamelen voor de wedstrijd tegen Avanti. Wat waren we allemaal blij dat we onze eerste wedstrijd in de zaal gingen spelen want het was heel vies weer buiten! 

  Lees meer

 • Coolblue terug bij Sponsorkliks

  Vandaag hebben wij van Sponsorkliks vernomen dat ook webwinkel Coolblue zich weer heeft aangesloten en dat je Dubbel Zes dus ook kan sponsoren met je aankopen bij deze webwinkel, die werkelijk alles verkoopt. En als jij wat koopt, krijgt Dubbel Zes tot 10% van jouw aankoopbedrag, zonder dat het jou iets kost.

  Lees meer

 • Geen zaaltraining op de volgende dagen

  Tijdens het zaalseizoen wordt er uiteraard getraind in de diverse zalen in Den Haag. Er zijn echter een aantal dagen waarop er niet getraind gaat worden. Zet deze data vast in je agenda om te voorkomen dat je voor niets bij een gesloten sporthal komt te staan.

  Lees meer

 • Houd de zalen schoon

  Het wordt steeds kouder en sneller donker, kortom de hoogste tijd voor het zaalseizoen. Dit betekend ook dat we weer met z’n allen verantwoordelijk zijn om de zaal schoon achter te laten.

  Lees meer

 • Varkentjesactie: De laatste boekjes

  Tijdens het eerste deel van het veldseizoen heeft de Dubbel Zes jeugd zich fantastisch ingezet om zoveel mogelijk geld te verdienen voor alle leuke activiteiten. Dit deden zij door varkentjes te wassen. De actie is inmiddels ten einde, maar er zijn nog boekjes in omloop.

  Lees meer

 • Foto's Halloweenfeest online

  Afgelopen zaterdag organseerde de activiteitencommissie weer een enorm leuke activititeit voor de kinderen van Dubbel Zes. De kantine was helemaal griezelig gemaakt en ook de kinderen zagen er erg eng en soms zelfs angstaanjagend uit. Er zijn een heel aantal foto's gemaakt. Bekijk deze hier.

  Lees meer